ahojte,
dnes som bola u svojho gynekologa, kde mi mal potvrdit tehotenstvo. Menstruaciu som mala 17.1 a podla mojich prepoctov by som mala byt v 6+2 tt. Moj lekar na dnes znepokojil, a revem uz od jedenastej. PO sone a vysetreni povedal,ze tehotna som,ale ze tehotenstvo je nestabilizovane...Blizsie mi to nevysvetlil, len ma objednal o 10 dni na kontrolu. Vraj na sone sa mu nedala urrobit snimka,lebo hned zmizol zarodok. Vraj niekedy sa tieto tehotenstva spociatku javia zle a potom je to ok. Tak neviem, na nete som nic nenasla. Okrem meskajucej menstruacie nemam ziadne priznaky tak mam poriadny stres. Stretli ste sa s tymto uz niekto? Nedokazem sa vobec ukludnit.
Radšej nech je Dr. opatrný na začiatku. Je ešte skoro ale ak je akcia srdečka, tak to bude O.K. Veľmi ti želám aby všetko dobré.
Skus si pozriet tehotenskakalkulacka.sk, tam si len 5+3tt, este je skoro. Nesedeli mi tvoje vypocty lebo ja mam menzes 8.1. a som 6+5tt 🙂 Ja som bola tiez tak skoro uz lekara, ale slo mi hlavne o potvrdenie tehu z krvi a na dalsiu poradnu mam dojst az v 9tt-10tt. To uz by malo byt vsetko vidno. Drzim palce nech je vsetko ok 🙂
@liduska12 Dakujem, si zlata..Trosku si ma ukludnila. vcera som cely den preplakala aj mnažel som mnou,lebo na toto babo sme si trufli az po 15stich rokoch a hned prva navsteva lekara a takýto stres. Neviem preco doky povedal ze som 7tt ale sex sme mali 1 februara takze aj podla mna zavcasu. Hadam vsetko dobre dopadne. Dakujem za utesenie 🙂
@svetlana35 ono ti lekari niekedy nieco povedia co nas uplne vykolaji, pricom o nic nemusi ist 🙂 snaz sa naladit dako pozitivne, vsetko bude ok 🙂 pre babo je to teraz dolezite. Mne zas hrozil pri prvej ze ci nemam mimomaternicove a nakoniec som mala normalne bezproblemove tehotenstvo a mame zdrave babo. Teraz som uz skusenejsia tak lekara beriem trosku s rezervou 🙂 dolezite je sledovat ci nespinis alebo nekrvacas a ostatne je vo hviezdach, treba cakat 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@svetlana35 Sice nemam skusenosti konkretne s tymto, ale v 7tt by uz mal vediet potvrdit tehotenstvo, kedze uz byva aj tlkot srdiecka.... Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂