Nešla som na potrat

ninarigova
19. jún 2012

Dakujem maminkam ktore ma chapali a stali pri mne pri pomysleni na potrat,Zaroven dakujem maminkam ktore mi vynadali za tuto myslienku.Nechala som vsetko na pana boha, a veru ze sa stala neuveritelna vec.V den ked som, mala ist na potrat musela som utekat s 3rocnou dcerkou na pohotovost,odkial nas poslali na lozko.Myslim ze to takto chcela vysia moc.Takze na ceste je nase 4 dietatko a velmi sa tesim,depresia konecne opadla. 🙂

lentilka29
19. jún 2012

no neviem ktosi cosi...ale blahozelam....asi to tak malo byt....vela zdravicka zelam celej rodinke....a pohodove tehotenstvo

xlucia
19. jún 2012

@ninarigova ako hovoris. vyssia moc. uvidis ze ti bude len na potechu. tesim sa s tebou

jurkovamiluska
19. jún 2012

@ninarigova super tesim sa s tebou 🙂

tina_22
19. jún 2012

Srdečne blahoželám k tomuto rozhodnutiu, deti sú to najcennejšie, čo máme. No a popri tých troch to štvrté predsa nebude problém vychovať- najesť mu hádam ostane, oblečenie ponosí. Je to obrovská zodpovednosť mať v dnešnej dobe viac detí, hlavne v tejto náročnej dobe, keď nevieš, ako bude zajtra. Ale P. Boh dobrý, pomôže. Ja sa spolieham na to, Boh dopustí, ale neopustí. Opatrujte sa

macamac
19. jún 2012

@ninarigova veľmi sa s tebou teším 😵
a prajem naozaj len to najlepšie v živote a veľkú 4-násobnú radosť z detičiek 😵 to sú tie naše pravé životné hodnoty a všetko, čo tu na tomto svete máme, zanecháme-a má to zmysel 🙂
opatrujte sa 🙂

poleva
19. jún 2012

@ninarigova áno ver,malo to tak byť...veľa sily prajem,super a zároven krásne rozhodnutie 😉

rosannar
19. jún 2012

fúúúúha, 4 dieťatko...tak klobuk dole...je super že ťa ostatné maminky odhovorili od potratu...máš doma 3 určite kráásne a zdravé detičky, a nepriniesť na svet taký istý zázrak by bol hriech....ak ste už tri deti zlvádli tak 4 sa bude vychovávať samo 😀 🙂

liave
19. jún 2012

🙂 🙂 🙂 🙂 jeeeej konecne temicka ktora mi dnes zdvihla naladicku 🙂 krasne @ninarigova zelam vam hlavne vela zdravia a aby ste boli aj trpezlivi a nech vam dietatko prinesie vela usmevov do zivota 🙂 ak by sa dalo nejak pomoct tak sa pokusim pridat ruku k dielu 🙂 vsetko dobre xxx

annaopialova
19. jún 2012

som rada ze si nesla a zaroven vam prajem celej rodinke vela zdravia a hlavne pohody

bonaquaba
19. jún 2012

@ninarigova to zasiahla vyssia sila, ze si musela ist na tu pohotovost a je skvele, ze si sa tak rozhodla, uvidis, ked budes mat dieatatko prvykrat v naruci aka budes stastna, prajem vela sil pri vychove tvojich drobcov

martinka13
19. jún 2012

Som stastna s Tebou ! 😀

bambi2
19. jún 2012

super rozhodnutie!!!!!!!! nebudes banovat, uvidis, deti su najväcsie stastie na svete!!!!!!!! 🙂

trnka77
19. jún 2012

@ninarigova gratulujem k rozhodnutiu 🙂 🙂 a nech ste všetci zdravý a šťastný...

zigzag
19. jún 2012

hehe, a teraz vsetke ktore ste ju podporovali, tak poslite pre malicke aspon balik plienok 😀 ako neberte ma zle, ale doba je tazka, ja mam jedno babo a ledva taham,,, 😒 ale zase asi by som nedokazala ist na potrat, ach jaj mamy to maju tazke,,,,,

@ ninarigova drzim palce, nech sa dari a vsetci , cela rodina ste zdravi 😉 a nikdy nevies, mozno toto stvrte ti najviac pomoze,ked pomoc budes potrebovat....

ninarigova
autor
20. jún 2012

dakujem vam vsetkym veeeeeelmi pekne .tato stranka je naozaj uzasna velmi ste mi pomohli s vasimi prispevkami.az sa mi slzy hrnu do oci 🙂

lussy23
20. jún 2012

@ninarigova Som veľmi sťastná, že ste sa takto rozhodli🙂 Bola som proti otázkam týkajúcich sa dobrovolného potratu, ale teraz vidím, že je to na niečo dobré, že keď si žena, ktorá j uzaložila prečíta odpovede, porozmýšľa nad tým a dá svojm ubábätku šancu.
Prajem Vám vľa zdravíčka, šťastia, lásky a úspechov. Nech Vám dni rýchlo utekajú a Váš dom sa opäť naplní bábätkovskou voňou.

ninarigova
autor
20. jún 2012

veru ta uzasna vona novorodeniatka,to pritisnutie na prsnik to su uzzasne pociti.na buduci mesiac idem na nt vysetrenie do bratislavy dufam ze bude vsetko ok a konecneho uvidim.mala som uz 2 ultrazvuky ale lekar mi ho nechcel ukazat kedze som zle zmyslala. ale potom ma tak fantasticky privital v ordinacii az ma prekvapilo jeho spravanie bol nadseny s nasho rozhodnutia. 🙂

lucka1987
20. jún 2012

@ninarigova gratulujem k rozhodnutiu dat zivot dalsiemu drobcekovi, nech sa obavy uplne stratia a nastane len stastie z narastajuceho bruska . verim ze tie starosti budu nic oproti tej radosti, ktoru ti prinesie

martaniana
20. jún 2012

je úžasné ako si sa rozhodla, určite ti bude dieťatko robiť celý život radosť 🙂

luciferkax
20. jún 2012

Huráááááá, som rada, že to osud takto zariadil :D :D :D veľa šťastia :D síce 4 deti sú 4 deti :D :D ale zvládnete to

janinah
20. jún 2012

@ninarigova 😉 🙂

elephant
20. jún 2012

@ninarigova 🙂 Myslela som na teba, ako sa rozhodneš... 🙂 Prajem všetko dobré!

ninarigova
autor
20. jún 2012

vdaka ,vela ste mi pomohli v tejto diskusii.bol plac,depka, vsetko ale vsetko dopadlo fajn uz len aby bolo zdrave a vsetko islo poporiadku,predsa uz mam 34 rokov.. 🙂

lucia2207
20. jún 2012

@ninarigova júúúj gratulujem a veľmi sa teším, že to takto dopadlo.Ja by som 4-brala všetkými desiatimi,len MM už nechce ☹ ale flintu do žita nehádžem a každý večer sa za to modlím 😀

lucia2207
20. jún 2012

@ninarigova tak to ešte nie je vek na obavu , a čo máš doma??? či aj aj , a reakcia manžela??? ako reagovavl keď si povedala,že si bábo necháte???

ninarigova
autor
21. jún 2012

@lucia2207 Mame 1 syna ma 15 rokov a 2 dcery vo veku 13 a 3 roky.Rozhodli sme sa spolu,kedze sme to brali ako to napisat ako bozi zakrok ked som mala ist na ten potrat a v ten den som musela ist na pohotovost s malickou a otial na lozko.Teraz po tyzdni sa konecne citim skvele hlavne ta depka co ma trapila.V pondelok som bola u gynekologa a bola tam 1 mamicka po potrate,ked nam sestricka povedala ze sme boli objednane v ten isti den.Ta pani mi vravi ze ma tam nevidela a ja som jej hned povedala ze som to nedokazala spravit a uvidela nasu malu tak sa ma spitala ci to bude 2 a ja ze nie bude to 4.Ona sa tak strasne rozplakala,nevedela som preco.Potom mi povedala ze ma 1 dieta a cakala 2 ,ze to terz strasne lutuje ked ma vidi ako sa tesim a chodim s usmevom natvary. 🙂

mummy01
21. jún 2012

@ninarigova myslim ze si skvela ukazka toho ze ak clovek pocuva svoj vnutorny hlas a berie na vedomie znamenia ktore ho navadzaju tak je vzdy na spravnej ceste 🙂 Takze gratulujem...

ninarigova
autor
21. jún 2012

@mummy01 VDAKA. 🙂

betina1984
21. jún 2012

@ninarigova tiez neviem kto si, ale dobre si urobila, aj keby som cakala siedme dieta, nikdy by som ho nedala prec. Drzim palceky, vychovali sa tri, vychova sa aj dalsie. Ja mam tri deti, teraz polrocne dvojcata, a nikdy by som nedala prec to dalsie, keby nahodou niekedy v buducnosti prislo...

aknel1985
21. jún 2012

som rada, ze si sa tak rozhodla ved dieta je bozim darom .....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre