Nekojim už 5 mesiacov a mlieko kvapká

lejla13
5. feb 2019

Baby stretli ste sa s tym, ze nekojim uz asi 5 mesiacov..ale zacali ma boliet prsia par dni..a ked zmagnem bradavku, ide par kvapiek mlieka..
Co to znamena? Je to normalne? Prosim kto ste sa s tym stretli? .. ani neviem ci som dobre zaradila tuto temu. Dakujem za kazdu odpoved!

lujza123
5. feb 2019

@lejla13 áno tuším ešte 2 - 3 roky po kojeni sa dalo čosi vydolovat keď som skúsila. Tak kvapka dve mozno

elizita
5. feb 2019

Ano, mne slo mlieko po stlaceni este rok po skonceni kojenia

lejla13
autor
5. feb 2019

Z nicoho nic? Ked doteraz neslo? Aj je normalne ze ma prsia bolia?

romiada
5. feb 2019

@lejla13 aj mne to islo o dcere este po roku,dvoch...doktor mi tusim aj chcel dat na to tabletky ..som odmietla. Teraz som tiez takmer rok od ukoncenia dojcenia a ide to po stlaceni. Ale nic ma neboli, prsia sa mi nenalievaju nastastie. Ja by som sa na Tvojom mieste opytala na gynde ak Ta aj bolia.

lejla13
autor
6. feb 2019

@romiada ďakujem skusim.. a myslis ze moze byt dovod aj tehotenstvo? Ked zrazu zacne takato tvorba..

romiada
6. feb 2019

@lejla13 napadlo mi to...😉

lejla13
autor
6. feb 2019

@romiada lebo popravde par tyzdnov mi je zle.. menzes mi meskal 10 dni, nakoniec prisiel.uz mam aj po nom a mna hrozne bolia tie prsia.. take naliate ich mam. Ale test negativny

romiada
6. feb 2019

@lejla13 no moze sa stat ze by si patrila medzi to male percento co ma menzes aj ked su tehotne. Moja babka si tak prisla na druhe tehotenstvo az ked zacitila kopance v bruchu 😉

lejla13
autor
6. feb 2019

@romiada to važne? Odpadnem 😁

romiada
6. feb 2019

@lejla13 vdaka tomu ma moj otec sestru 😂

lejla13
autor
6. feb 2019

@romiada no uvidime. Sice vsetko by bolo ok keby som tehu..ale radsej asi az neskor 😊 uvidime

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre