Žienky prosím o radu.. Dnes mi vyšiel takýto teh.test POZITÍVNY... Avšak pred týždňom som si taktiež robila test kvôli vyšetreniu a bol negatívny. Poh.styk som nemala 2 týždne.. Podľa výpočtu od poslednej menstruacie by som mala byt v 4tt a 1d.. Menštruácia mi dnešným dňom mešká 4. deň. ...Chcem sa spýtať je možné že pred týždňom bol negatívny a dnes ráno už pozitívny? Žeby to bolo v hodnote toho hormónu?... Chcem sa len opýtať pretože som z toho trosku v pomykove. Ďakujem za každú radu.
@antonia08karabin Ďakujeeeem 🙂 a opäť ďakujem za radu 🙂 Krásny deň prajem
termin sa rata od prveho dna poslednej MS. mas teda kratsi, ako 4 tyzdnovy cyklus?
ciarka silnie stupajucou hladinou hormonu. ja som mala pozitivny pri prvom az tyzden po vynechani ms, pri druhom o par dni skor. ale tiez az po vynechani ms. maloktora baba ma pozitivny test uz pred vynechanim, ked si sa ty zrejme testovala prvy krat, ked ti meska 4 dni.
@ukulela ďakujem za radu 🙂 ... no testovala som sa pred tým ako mi meškala kvôli vyšetreniu (u iného lekára) .. iba kvôli tomu som si ho vtedy robila, ináč by mi ani nenapadlo, že môžem byť tehotná 🙂. Môj cyklus je taký všelijaký poslednú dobu, ale poväčšine bolo po tých 28 dňoch zas ďalšia ms... Avšak už mi ms fakt chýbala dnes, tak reku ráno som vyskúšala a ukázali sa // .. ja som mala otázku len k tomu, že minulý týždeň nič a dnes už // .. ale na to ste mi odpovedali. Budem prvorodička, tak preto sa pýtam, nemám tieto informácie 🙂. Ešte raz veľmi pekne ďakujem pekný deň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Gratulujeeeeeem je to tam 😊 ono sa test robi najskor pri vynechanej menstruacii kedze hcg stupa po oplodneni kym sa uhniezdi u kazdeho inac.Tesim sa s tebou a prajem pekne tehulkovanie ❤