Ahojte, potrebujem radu alebo informáciu či náhodou niekto nemal niečo podobné. S manželom mame kvázi chránený styk, nie hneď od začiatku ale ku koncu. Cyklus mávam tak 27 dňový.
1. 3 som mala krv v moči a ma bolelo podbrušku. Na to 16.3 som dostala menštruáciu co mi aj sedí ale mala som ju iba v ten deň. Od vtedy mi je strašne zle. Som malátna a je mi furt zo všetkého na vracanie. Tak som si 18.urobila test, neukázalo mi nič ale ráno keď som ho išla vyhodiť som tam zbadala takú jemnúlinku čiarku.tak som šla na druhý deň na krv ale je nagtivny, čo to môže byť?? Je ešte nádej?
Mate niektoré podobné skúsenosti? Ja už som sa začala aj tešiť 😢
@krokodilik ahoj, na kazdom teste je napisane, ze po urcitom case uz neukazuje spolahlive vysledky :( ak ti robili z krvi hcg (tehu hormon), tak by videli, ci si tehu. moze sa stat, ze sa neuhniezdilo vajicko.. ale mala by si dostat normis ms. mozno mas nejaku cystu..? to je niekedy vraj falosny aj pozitivny test.. ja by som sa objednala na kontrolu ku gyndovi tak o tyzden, nech pre istotu znovu urobi krv, alebo si urobi o par dni digitalny test.. drzim palceky, nech coskoro vyjde x
@shades3 keď neviem z čoho mi je potom furt zle a ani kávu nemôžem, a neviem si vysvetliť ze som mala iba 1 deň ms a predtým ta jemná krv, toto som ešte nikdy nemala
@darbab ako si to mala podobne?
@krokodilik no moze byt, ze este nenamerali hcg v krvi, lebo je prilis skoro.. ja by som tiez pockala par dni a urobila si znovu test x
@shades3 tak počkám, už som sa aj začala tešiť 😯 dúfam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podobne som mala aj ja, počkaj zopár dní a potom znova si sprav test. Mne sa potvrdilo tehotenstvo a po rokoch mám dcéru.