Necítim pohyby bábätka v 20 tt

11. jan 2020

Dobrý večer... som v 20tt a pohyby (bublinky a vlnenie v bruchu) som zacala citit asi od 16tt-17tt .. no teraz som naposledy niečo cítila na silvestra.. okrem toho mi aj zmizlo brucho, jednoducho nejak splasklo zmensilo sa.. doktora mam az za 3 tyždne.. ja neviem myslite že mam robit paniku alebo je to ok.

silvi300
11. jan 2020

Ak máš pochybnosti, zájdi hneď v pondelok ku gynekológovi.

autor
11. jan 2020

@silvi300 no prave ze mozem ist jedine na pohotovost preto neviem ci tam mam ist zoseva robit hysterku ..

stanka2612
11. jan 2020

Ja by som už určite sedela na pohotovosti...radšej zbytočne,ako potom ľutovať

adusa1987
11. jan 2020

Tiez by som nevydrzala a sla na pohotovost ...moze byt sice otocene smerom do chrbtice vtedy nic necitis ale este ma vela miesta na gulanie mala by si prave naopak kazdym dnom viac a viac citit...ja by som sla na pohotovost ze citila som pohyby uz necitim nech sprava utz

autor
11. jan 2020

No mate pravdu,idem radsej. dakujem

adusa1987
11. jan 2020

Potom napis ako si dopadla...drzim palocky

danielina30
11. jan 2020

drzim palce nech je vsetko v poriadku ✊🏻✊🏻

autor
11. jan 2020

Ste zlate kočky ďakujem pekne. No bola tam riadne neprijemna ženska🙈 ale tak ani sa nečudujem o 12 vnoci. Všetko je naštastie v poriadku maly sa hybe len naposledy ked som ho videla a ked som aj citila pohyby bol nohami dole tak.asi preto teraz ich ma smerom hore. Ale som kludnejsia aspon 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre