Rano som si znova spravila tehotensky test ktory bol uz viditelne pozitivny , som velmi prekvapena kedze mne moj gynekolog tvrdil ze ja budem mat velky problem s otehotnenim a bez toho aby sme sa snazili som ostala tehotna
Tak ale to je potom dobre nie???? Aspon teda dufam sa tesis :D
Jeeej, tak velmi ti gratulujem! Vidis, toto je to, co vacsina zien si nechce pripustit, ze ked to vobec neplanuje tak vtedy sa zadari. Ked to zeny moc prezivaju a pocitaju si vsetko, tak vtedy just to nie je. Gratulujem z celeho srdiecka!
@mala_katie Dakujem 🙂
Ked sa na to nesustredis tak prave vtedy sa to zadari. Tesim sa s tebou hrozne moc 🙂 Gratulujem
Potrebujem nazor. Teraz som sa vratila od lekara a povedal mi ze vidi vak velikosti 6mm. Ale pred tyzdnom mi skoncila menstruacia a dva tydne pred menstruaciou som tyzden spinila. Vobec ma nenapalo ze mozem byt teh. Doktor hovori ze vak je prazdny a mam prist o 10 dni este sa velmi cudoval ze som mala menstruaciu. Podla vypoctou by som ale mala byt uz v 8 tt plus nieco. Prosim o nazor lebo som z.toho vystrasena. Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@erka33 väčšinou sa zadarí,keď to najmenej čakáš.. veľa robí aj kompatibilita s partnerom.. s ex sa nám nedarilo.. s terajším dva krát z dvoch razov nečakane... Ale o to krajšie.. taktiež mi tvrdil,že budem mať problém... Krásne tehulkovanie prajem..