Ahojte baby, myslíte si že nevadí keď si dám každý deň jeden nealko radler? Som vv 34tt strašne mi to teraz chutí ... Dúfam že to nevadí malému ..
@anicka246 nealko radler je v podstate malinovka, takze to by si sa mohla pytat na barsjaku malinovku, ci neskodi 😅 skodi tak jedine vysokym obsahom cukru, ako kazda sladena voda...
ja si davam zhruba 2x do tyzdna nejake 2dcl ALKO radlera, v zivote mi to nechutilo a prave teraz mam na to sialenu chut, nuz tak si dam 🙂 aj v tom alko radleri je naozaj taky nizucky obsah alkoholu, ze to ani nestoji za rec a ak si niekto nedava denne 2-3 plechovky, tak to je uplne OK..
Mam znamu, ktora v zivote nepila alkohol a v tehu proste salela za pivom 😅 tak si obden davala nejake 2-3dcl - aj lekar jej to odobril (kedze mala vycitky..) 🙂 konkretne pivo obsahuje pomerne siroke spektrum vitaminov zo skupiny B, viac ako 30 mineralov a stopovych prvkov atd, takze to nie je len prachsprosty alkohol (toho tam je pomerne malo..)
ja som v 21tt tehotenstva a tiez si dam nealkoholicke pivo sem tam,myslim,ze to az tak nevadi lebo najpiklad aj po slivkach by si nieco nafukala a preco by ich tehotna nemala jest? dokonca aj zo zuvacky ...sice sa aj v nealku nachadza nejaka ciastka alkoholu ale podla mna je to zanedbatelne..su mamicky ktore denne piju kavu ,dnes sa to bere ,uz celkom inak
ja som nikdy nepila pivo a odkedy som tehotná tak mám neskutočnú chuť na pivo. tak som si dala čapované nealko Birell a neviem sa ho dopiť 😀 😀 😀
málokde ale čapujú nealko tak si občas kúpim aj fľaškové. a radler si občas tiež dám, len sa mi zdá dosť sladké...
daj si v pohodke 🙂 ja som si sem tam dala aj malý pohar piva na pretravenie strasne dobre mi padlo
ja som sem tam vypila aj riadny radler a nebol ziadny problem
netreba robiť z tehotenstva až takú vedu 😉 ja som si dala aj červené víno na tlak - dvakrát do týždňa sme si s chlapom spravili strik s colou a pili sme jeden napoly, aj pár radlerov som stiahla, keď už boli horúčavy a všetko v pohode.. 😉
jasne daj si neboj bábu to neuškodí, ja som si sem tam keď mi bolo po jedle ťažko dala rezané pivko a všetko bolo ok.
ja som si supla radlera den pred porodom a vsetko bolo v pohode. a nealko by nemalo ublizit ani tebe ani babatku podla mna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anicka246 neviem prečo by mal nealko skodit,ja zas stale pijem nealko huberta 🙂 chuti jak normálne šampanské a mne to teraz nenormálne chuti 🙂