Pytam sa preto, lebo na UTZ bol najprv chlapec, teraz je to dievcatko, ale nie na 100%, tak som zvedava, ci ste cakali napriklad dievcatko ako povedal lekar z UTZ a prekvapko prislo v podobe narodeneho chlapceka 😀
ano pri prvej dcerke to bolo tak /teraz uvidime casom/ 2x nezavisle od seba nam povedali dievca 😉
mne dvakrát povedali že to bude chlapec a až do poslednej chvíle som verila že mi po druhom pôrode povedia: "máte krásnu dcérku" ....nestalo sa, zázrak sa nekonal, takže mám dvoch fešákov namiesto vysnívanej princeznej 🙂
mne pri prvej dcére dosť dlho tvrdili, že to bude chlapec 😀 , až tri dni pred pôrodom mi vraveli, že je to dievčatko... 😀, pri druhom chlapcovi sa nemýlili
ja to jednoznacne neviem potvrdit ani vyvratit.mne totiz na UTZ nebolo vidiet pohlavie skoro pri ziadnej navsteve v nemocnici /tam som chodila na sono/.len moj gynekolog mi stale tvrdil,ze to bude chlapcek,teda vraj podla jeho skusenosti.lebo pocuval odozvy srdiecka a hovoril,ze si to tak mysli.no az necely tyzden pred porodom pri poslednej navsteve nemocnice mi spravili UTZ,a konecne bolo nieco vidiet.a doktorka povedala,ze to bude dievcatko.a nakoniec aj bolo 🙂
ano , 2 x sa tie gulky prehliadnuť nedali ,ale aj tak som bola pripravena na mierny prípadny šok ( ktory sa nekonal )
ale dve kamošky maly mať chlapčeka a narodilo sa dievčatko ,neverila som tým smskám ,čo mi prišli
mne povedali pri oboch, ze chlapec a bol to chlapec.
tak u nas sa to potvrdilo,starsi hned od zaciatku a mladsi nas trocha natahoval a nechcel sa ukazat 😉 no nakoniec to sedelo a tentokrat uvidime 😀
u nás to bolo jasne vidieť u obidvoch detí a aj to vyšlo 🙂
ano ani pri jednom sa nemylili 🙂
DR mi jednoznacne uz v 23tyzdni potvrdil dievca-kavove zrnko-povedal,jednoznacna baba,a tak aj bol a tato slzy v ociach,mal svoje vysnivane dievcatko...
my sme od 16tt vedeli, ze chlapec, a tak aj bolo
ano, pri oboch bol odhad pohlavia spravny 🙂
predpoved od zaciatku spravna, nepomylil sa 🙂
Vzdy predpokladali spravne - chlapci. Aj ked pri najmladsom som v kutiku duse verila, ze to bude dievcatko, ale nevadi - hlavne, ze su zdravucky. 🙂
no mne sa nepomylili ani pri jednom, co som cakala som aj mala,ziadne prekvapko sa nekonalo 😀
ahoj,mne sa narodilo tak ako povedali,,prv si nebol isti v tyh zaciatkoch,,ale potom uz ano,,,hlavne nech je zdrave,,,
dr. mi v 20tt povedal, že to bude chlapček, a naozaj je 🙂 😉 .
Splnilo sa, bolo to jasne vidieť. MUDr. si z nás robil srandu , ze tie guľky by si všimla aj babka 😀
ano, pri dievcatach som od zaciatku vedela, ze to budu baby, patko bol tajomstvo cele tehu, na kazdom ultrazvuku bol otoceny tak, ze nikto nevedel ci to bude on alebo ona a matko bol jasny tiez hned, viac a lepsie sa uz ani ukazat nemohol 😉
Jasnéééé, od cca 20tt sme vedeli, že bude kočka a aj je, aj keď s "ďáblem v těle" 😀 😀 😀 😎
ale kamoška očakávala Natalie do poslednej chvíle a na svet vyhupol Sebastian 😀 😅
Od 12tt chlapec 😉 az doteraz 😀 ja som to citila od zaciatku, ani utz som na o nepotrebovala 😉
aj u mňa bol UTZ v oboch prípadoch pravdivý a narodilo sa mi to čo videli na UTZ... 🙂
ano 🙂
v 20 tt sa neukázalo, v 30 tt povedali dievčatko, ale ja som tomu neverila, a tri dni pred pôrodom chlapec 😀
a ten to nakoniec aj bol 😵
nie 🙂
Pri prvom ano a teraz od 18tt chlapec, tak uvidime, ale videla som dokaz, tak chlapcek asi aj ostane 😀
ano🙂 ...... pri prvej sa nepomylili, pri druhom, mi povedali ze to bude opat dievcatko, no nebolo to na 100%...potom sa uz skryval potvoriak maly 😀 , trosku to bol pre mna sok, ze namiesto Lucky sa narodil Kubko 😉
áno, už v 16tt na 3/4D ultrazvuvku bolo vidno pipiňďa 😀
v 30tt povedali ze to bude dievcatko, skor sa nechcela ukazat, betarka mala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U mňa to bolo tak ako predpovedali pri prvom a teraz mi zatiaľ vždy povedali to isté 🙂