Ahojte v akom mesiaci ste zacali nakupovat veci pre bábätko
@martina2805 4-5
@martina2805 asi ako prvé sme riešili ktorá porodnica...
Keď mi povedali pohlavie na 3Dčku
Tak od 5-6
No pri prvom to bolo v 6-7 mesiaci dajme tomu ze som sa nikam.neponahlala a nemala tolko vydavkov. Teraz cakame druhe a kedze termin mam 4.10 a moze sa stat ze moze ist aj skoe tak som to nenechavala na nahodu. Prvy ide teraz od septwmbra do skoly takze som vedela ze mesiac august bude pre nas narocny co sa financii tyka a tak som si to proste rozplanovala dopredu. Zacala som nakupovat od 4 mesiaca postupne vzdy nieco. A kedze uz pri prvom som si hovorila ze ak budem mat niekedy druhe tak si zacnem robit v tehotenstve zasobu panpersiek pretoze tyhc nieje nikdy dost 😀😀 tak aj bolo. Kazdy mesiac povinne som nakupila 1-2 baliky plienok 🙂
Cca 7
ja som kvoli pamperskam a inym znackam umelych plienok latkovala a nebol odvtedy problem. vecicky som dostala celu komplet vybavu, asi 4mes. pred porodom som si ju potriedila, vyprala, vyzehlila, nachystala aj latkove plienocky a ich celu vybavu /chcela som latkovat uz pocas tehu, len som dva mesiace cakala, kym sa vzijeme s malym a najdeme si rezim/
@martina2805 veci na oblečenie až ku koncu 7. mesiaca, nemala som sa kam ponáhľať..Ostatnú výbavičku v podstate tiež až tak nejak..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Cca v 6