Ahojte, viete mi niekto poradit nejakeho dobreho odbornika na 4D ultrazvuk v BA, ktory by vedel zistit pohlavie, aj to, ci je babo v poriadku a to aj skvor ako v 20tt? Ktory doktor v BA je podla vas najlepsi?
Cunderlik
Dr. Michal Holan.
Pohlavie ti doktor povie uz aj v 14 tyzdni, ale dolezite je, aby babatko bolo dobre otocene, ak je otocne chrbatikom a doktor nevidi, tak ti to nepovie ani v 30 tyz
Ked sa uz objednas k takemuto odbornikovi, tak si daj hned spravit morfologicky ultrazvuk, nie len pohlavie. A priprav sa, ze ta nezoberie hned... Ja som bola objednana vyse dvoch tyzdnov dopredu a to ma objednal na 19.30 a zobral ma o 21.00...
@majusik26
Ambulancia MUDr.Milly, sú aj na webe. Robia tieto veci za poplatok.
Ak mas pochybnosti alebo nejake problemy, - odporučam ti MUDr. Kleskeň, alebo Doc. MUDr. Ondrejčák, oni pracuju spolu:
http://www.znap.sk/ba/svalz/oddelenie-klinickej..., je to klinický genetik
Vsetko tam mas uvedené.
Nepíšeš kvôli čomu vyhľadávaš práve dobrého odborníka na 4D, ale jednoznačne si myslím, že by som vyhľadala odborníka na túto oblasť, kde robia aj morfologický ultrazvuk.
Ja som to absolvovala, doc. Ondrejčák je kapacita, navštív ho a poraď sa s ním.
Ak hľadáš len fotografiu dieťatka v brušku tak potom:
http://www.milly-gynekologicka-ambulancia.sk/ak...
určite dr. Slezak, on je najlepši, dokonca je aj odbornikom na anomalie. viem s osobnej skusenosti. velmi prijemny doktor. Teraz pracuje NOU a tam ho tiez davaju k najzložitejšim zakrokom a popritom je aj gynekolok.
preto je dobreist k nemu keby nahodou nieco s babatkom,tak on sa tym zaobera.
Ja som veľmi spokojná v centre Gynaex. Morfológiu tam robí viacero lekárov a majú tam aj detského kardiológa, ktorý skontroluje srdiečko ultrazvukom 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Cunderlik, ambulancia v Horskom parku