Zdravim, mam jednu otazku...
Som tehotna a pred par dnami sme sa prestahovali do BA a preto by som chcela lekara tu. Viete mi prosim poradit kto je najlepsi pre mna a aj pre drobceka?Niekto ustretovy, chapavy a dobry odbornik. Najlepsie Petrzalka. Dakujem 🙂
@zlatarybka15 pozri si portal lekar.sk. su tam lekari aj s hodnoteniami od pacientov.
@zlatarybka15 Pred par dnami som tiez riesila zmenu gynegologa, mala som v Ruzinove, ale nebola som spokojna. Presla som si pomerne vela for, diskusii a hodnoteni lekarov, nakoniec som sa rozhodla pre MUDr. Koteka (ma sukr. ambulanciu na Ciernej Vode). Myslim, ze ceny ma take "ludove", aj ked je sukromnik, ... je cenovo pristupnejsi ako sukromne centra v BA. Mala som na neho dobre referencie, je velmi flexibilny co sa tyka komunikacie (aj cez vikend). Z prveho vysetrenia som mala naozaj dojem, ze chce riesit moj problem ... pokracujem teda u neho.
Ja chodím mudr.sladicekovej,strecnianska ZS,som spokojna,sice ked si tehotna za balík sluzieb počas gravidity platis myslim 250 eur ale to mas v cene vsetky potrebné mozno aj navyse vyšetrenia plus v ambulancii ma sono a ine pristroje pre ktore inde by si musela cakat,co si myslim pre tehotnu zenu nie je dobre hlavne ak su tam aj chorí ludia. Stránka je radmagyn.sk
Akurat ze u nej sa furt caka aj ked si objednana aj polhodku,ale inak odporucam
na strečnianskej je aj dušan stanislav. v jeho medicentre je aj kotek (podľa mňa debil). ja som do medicentra išla kvôli stanislavovi ale kedy tam prídem, tak neordinuje... teraz zmenili webstránku a pribudli tam aj nejakí lekári. ešte som ich nevidela. predtým tam bol dušan uherčík - kam odišiel neviete niektorá??? lebo ak stanislav nebude ordinovať, tak odchádzam k uherčíkovi (čo je škoda, lebo u stanislava so mnooooheee roky ešte z kocha)
@zuzanka.zuzu Mozem sa spytat, s Dr. Kotekom nemate dobru skusenost? Preco?
@zbruna nejde striktne o "zlú skúsenosť" len sú aj lepší lekári (mala som troch gyndošov a od dvoch som odišla kvôli sťahovaniu, teraz mám tretieho a to je stanislav). veď vyskúšaj sama. kotek je taký nič moc. nič nevidí, nič neporadí, neodpovie, bagatelizuje, nevyšetrí... čo ja viem, mám pocit ako keby som sa mu štítila/hnusila 😢 ešte raz opakujem MOJ pocit. možno ty budeš mať dobrú skúsenosť 😉
ale medicentrum ako také je fajn - kedykoľvek prídeš, vždy ťa niekto vyšetrí. ale nie vždy ten istý lekár. čiže ak nemáš psychický blok tak fajn (napr. moja mamka má jedného za celý život a ak on umre, tak asi už v živote nikam nepôjde alebo čo)
Nikusiak9 oznam ma,ale tehotne je nieco ine,za pokus opytat sa nic neda
@zuzanka.zuzu Lebo ja prave z podobnych dovodov, ako si pisala, od mojej odchadzam ... u Koteka som bola na 1. vysetreni, a mala som dojem ze to bolo o dost lepsie ako ta moja predchadzajuca, ktora sa ma ani nechytila, aj ked som jej hovorila o hrcke v pan. dne ... hm, no ved uvidim, ako s nim teda.
Ahoj gynekolog mudr . Marekova,Jana a pediatrazhanam aj ja... Neodstarozneho ked zozenies tak mi prosim napis do ip
Dakujem Vam zienky krasne 🙂 a co som nasla na lekari.sk je MUDr. Robert Paldia. Mate s nim skusenost? Podla recenzii sa mi najviac pozdava ale moc tymto "oficialnym" strankam neverim kkedze som mala aj skusenost ze super recenzie a lekar stal za nic...
@nelinka2009 A co sa pediatra tyka to uz asi budeme riesit v AU alebo DE.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
som zvedava aj ja co niekto odporuci 🙂zatial som videla same sukromne co odporucali ale skor v ruzinove