Najlacnejší 3D/4D ultrazvuk v Bratislave

rebekamarcusko
7. apr 2015

ahojte zienky,mam otazku kde v bratislave,je najlacnejsi 3d/4d uktrazvuk.velmi by som ho chcela,ale zas nezaplatim za to prehnane. radsej za to kupim nieco synovi. alebo niekde blizko ba. dakujem vam vopred za odpovede. 🙂 🙂

pirir
7. apr 2015

@rebekamarcusko zadarmo je žiadny

rebekamarcusko
autor
7. apr 2015

@pirir nechcem zadarmo,zas nejsom naivna 😀 ale vsade maju ine ceny a chcem vediet kde je ten najlacnejsi.nezplatim predsa viac ked mozem aj menej

pirir
7. apr 2015

@rebekamarcusko len ti naznačujem že ultrazvuk nepotrebuješ

rebekamarcusko
autor
7. apr 2015

@pirir tak vela zien to pochvaluje aj s manzelom by sme si chceli ten.ulrrazvuk uzit.kedze pri prvom sme na to nemali peniaze nazvys

pirir
7. apr 2015

@rebekamarcusko všetky deti vyzerajú rovnako

rebekamarcusko
autor
7. apr 2015

@pirir no ked myslis 😀

stepanka274
7. apr 2015

My sme to tiez stale chceli, ale vzdy bolo nieco surnejsie na co bolo treba peniaze, prezili sme to aj bez toho.. treba vygooglit najlacnejsi 3d, 4d ultrazvuk, myslim ze tie ceny sazas az tak nelisia 🙂.

giovanna5
7. apr 2015

Ja idem budúci pondelok do DS k Mudr. Tiborovi Nagyovi, tam aj normálne chodím, tak ti môžem presne povedať, V cenníku má 30 Eur, tak tým sa zatiaľ riadime.

rebekamarcusko
autor
7. apr 2015

@giovanna5 to je supeeer cena.dakujem za odpoved

giovanna5
7. apr 2015

@rebekamarcusko Toto je cenníková cena, tak keď sa mi ozveš, tak ti budem vedieť presne povedať čo a ako.

rebekamarcusko
autor
7. apr 2015

@giovanna5 ok tak v pondelok vecer ti.mozem napisat?

giovanna5
7. apr 2015

@rebekamarcusko Hej kľudne, idem tam na obed 🙂

m3693
8. apr 2015

35€.. da fotky, vsetko vysvetli poukazuje, pol hoinove vysetrenie, ludsky pristup, skusenosti. Nelutujem absolutne

rebekamarcusko
autor
8. apr 2015

@m3693 a kde?

m3693
8. apr 2015

@rebekamarcusko dr slezak v petrzalke.

rebekamarcusko
autor
8. apr 2015

@m3693 super dakujem 🙂🙂

luta13
5. máj 2015

@pirir nic v zlom, no co Ta vedie k tomu, aby si niekoho poucovala, co treba a co nie???...pani sa pytala o radu a nie o poucanie...nie si nahodou trochu drza?...normalne ma Tvoje odpovede tu vytocili...DRZANA!

luta13
5. máj 2015

@rebekamarcusko sa Ti vobec cudujem, ze si "pirir" vobec odpovedala...za take trapne poznamky...a dakujem za danu temu...aj ja chcem vediet najlacnejsi 3D ultrazvuk v BA...tiez sa chystame...🙂

luta13
5. máj 2015

@giovanna5
@m3693 Baby dakujem aspon za tieto 2 tipy...skusim si zistit blizsie info...vdaka este raz... 😉

giovanna5
5. máj 2015

@luta13 Na pána doktora rada poskytnem kontakt. Skúšali sme aj dvakrát, malý si buď zakrýval tváričku alebo bol odvrátený, takže sa žiaľ nepodarilo. Ale čo sa mi veľmi páčilo, že pán doktor za tieto pokusy nezobral peniaze. Takže aj v tomto veľmi korektný prístup 🙂

luta13
5. máj 2015

@giovanna5 dakujem Ti za ponuku, no uz mame termin do BA k Dr. Slezakovi na Strecianskej v Petrzalke...povodne som chcela ist do HC k Dr. Brestanskemu - je super, no v ten tyzden, co my dojdeme na SK maju dovcu, tak nic z toho nebolo...Pekny den Ti prajem este... 🙂

giovanna5
5. máj 2015

@luta13 Super, tak prajem nech sa vydarí, keďže nás už malý dvakrát ignoroval 🙂

luta13
5. máj 2015

@giovanna5 dakujeme...no ideme az 20.7....to budem uz v 28tt+3...a minuly pondelok sa nam mala pekne rozkrocila a nic jej tam neviselo...dufam, ze ani uz nic visiet nebude... 😅

petulanl
5. máj 2015

myslite, že ma dr. Slezak zoberie aj v 35tt?
@luta13
@m3693

m3693
5. máj 2015

@petulanl urcite ani ja som bola 22 a mi hovoril aby som prisla aj potom len uz sme boli prestahovany, takze urcite

luta13
5. máj 2015

@petulanl ja by som si to radsej overila telefonicky...urcite Ti povedia co a ako...0905/ 206 191...zavolaj si aj hned a opytaj sa, nech mas istotu...pripadne si dohodni hned aj termin...🙂

petulanl
5. máj 2015

@luta13 ja som sa objednala cez internet a dala som do poznamky ze 35tt. pisu tam, ze budu potvrdzovat telefonicky, tak pockam kym zavolaju. 🙂

rebekamarcusko
autor
5. máj 2015

@luta13 ja som sa na tej osobe smiala :D taketo poznamky ma len taketo individum

petulanl
5. máj 2015

@luta13 tak zajtra idemeeee 😀😉 som zvedava ci bude maleho vidno

luta13
7. máj 2015

@petulanl ahoj, dufam, ze ste malinkeho videli...daj potom vediet...som zvedava...dik...🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre