Ahojte baby, keďže sa blíži leto idem sa vás opýtať či neviete či sa dá niekde zohnať nafukovacka do bazéna pre tehulky take z otvorom na bruško. Na internete som nič nenašla ale viem ze to existuje. Keďže sa kúpať moc nechcem ale v horúcich dňoch do záhradného bazéna sa chcem vyvalit, a keďže termín mame na konci júla tak v júni už budem mát veľké bruško 😊
@sarah len tak zo srandy som to pozrela na ali - tam to vyjde okolo 50€, takže tu sa to bude predávať tak za 100€ odhadujem. Naozaj si myslíš, že nevieš hoci aj len tých 50€ minúť lepšie, než na nafukovačku, ktorú použiješ presne raz? 😀 A ešte čo som videla na fotkách, tak je to obrovské, nespratné.
Vo vode ti bude lepšie plávať, alebo sa na klasickú nafučku oprieš rukami a zvyšok tela vo vode.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sarah už na čom všetkom sa dnes dá zarobiť, to je neuveriteľné 🙈 som si celkom istá, že obyčajná nafukovačka ti spraví rovnakú službu, ale ak to silou mocou potrebuješ, tak na ali to určite mať budú a myslím, že aj google poradí.