Nafukovačka do bazéna pre tehuľky

sarah
6. apr 2022

Ahojte baby, keďže sa blíži leto idem sa vás opýtať či neviete či sa dá niekde zohnať nafukovacka do bazéna pre tehulky take z otvorom na bruško. Na internete som nič nenašla ale viem ze to existuje. Keďže sa kúpať moc nechcem ale v horúcich dňoch do záhradného bazéna sa chcem vyvalit, a keďže termín mame na konci júla tak v júni už budem mát veľké bruško 😊

sissy27
6. apr 2022

@sarah už na čom všetkom sa dnes dá zarobiť, to je neuveriteľné 🙈 som si celkom istá, že obyčajná nafukovačka ti spraví rovnakú službu, ale ak to silou mocou potrebuješ, tak na ali to určite mať budú a myslím, že aj google poradí.

sarah
autor
7. apr 2022

@sissy27 samozrejme mám normálne nafukovacky, som prvorodička tak som si nebola úplne istá či by to bolo nejak extra pohodlne 😂

beata_k
7. apr 2022

@sarah Aj tak by sa ti nepohodlne lezalo. Ci na bruchu, ci na chrbte. Budes rada ked trochu poplaves aby si si uvolnila chrbticu a odlahcila zataz. Ja by som isla do nejakeho kresla ak uz. Ak don vylezies s tym bruskom.

sissy27
7. apr 2022

@sarah len tak zo srandy som to pozrela na ali - tam to vyjde okolo 50€, takže tu sa to bude predávať tak za 100€ odhadujem. Naozaj si myslíš, že nevieš hoci aj len tých 50€ minúť lepšie, než na nafukovačku, ktorú použiješ presne raz? 😀 A ešte čo som videla na fotkách, tak je to obrovské, nespratné.
Vo vode ti bude lepšie plávať, alebo sa na klasickú nafučku oprieš rukami a zvyšok tela vo vode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre