Nadýchla som sa spálenej umelej hmoty. Poraďte

adrika214
1. mar 2011

Ahojte všetci, prosím Vás neviete mi niekto poradit´? Na sporáku, ked som varila som omylom spalila misku z umelej hmoty, bol to príšerný zápach po celom byte, začali ma štípat oči, rozkašlala som sa, a prišlo mi zle na zvracanie, potom ked to trosku prešlo som mala pocit akoby som bola nafetovaná, viete chcela by som sa Vás spýtat ci nemá niekto s tým skúsenost, velmi sa bojím, že by to mohlo ublížit mojmu bábu. Neviete mi niekto poradit?

miskap
1. mar 2011

V prvom rade sa upokoj a dobre vyvetraj. Prípadne môžeš prečistiť vzduch zvlhčovačom alebo rozprašovačom. Ide o to, aby si ty nedýchala splodiny. Placenta je veľmi zaujímavý orgán, okrem toho, že vyživuje bábätko, zadržiava v sebe veľa škodlivých látok. Pokiaĺ ich nie je strašne veľa a neprekročia kapacitu placenty, bábätko je v bezpečí. Ty si sa nadýchala splodín horenia plastu, ale predpokladám, že si to nedýchala dlho. Preto by tvoje bábo malo byť v poriadku.

pink_lady
1. mar 2011

@adrika214 a vies co vsetko dychas spolu s kyslikom? 😅 😅 😅 to by sme museli v maskach chodit 😉 ale ak chces skus dat do vyhladavaca heslo "vypary v tehotenstve" ...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre