Ahojte baby ako je to z nadstandardnou izbou po porode? Mozu ma navstevovat priamo na izbe? Ako dlho tam mozu byt? Dakujem za odpoved.....chcem sa len poinformovat kedze ma to za chvilku caka😊
V Žiline má nadštandard povolené návštevy na izbe a kedykoľvek a akokoľvek dlho...
trnava ma povolene navstevy na nadstandarde od cca 9 rano do 8 vecer ,inak len cez sklo /telefon na chodbe .cena je 33 za noc a kazdy cent za to stoji/vlastna sprcha ,v noci sa nebudite navzajom s dalsou maminou,televizor ,kanvica,chladnicka ...dva krwt som tam rodila nastastie dva krat sa mi usla nadstandardka ,treba sa na nu pytat hned ako pridete na sestonedelie
V Košiciach boli jednoposteľové izby. Mohol prísť za mnou kto chcel a na ako dlho chcel. Takže ako vidíš, všade to majú inak. Musíš si to zistiť tam, kde budeš rodiť.
Prva otazka je kde chces rodit 😃
Ahoj, ja som mala nadštandardnú izbu v Čadci. Super, odporúčam. Manžel tam mohol byť aj celý deň, ba aj v noci. Bol tam rozťahovací gauč a aj paplón navyše. Ale nevyužil to, keďže pracuje 🙂
Tak isto aj dcérku mi tam nechávali tak dlho, ako som aj chcela, pokiaľ ich napríklad nekúpali ...
Ja budem rodit v Poprade😊
@lucia147852 v popradskej nemocnici
@ivanusko tak to veru neviem ako chodi. Ja som bola v tn. Navstevy na VIP boli neobmedzene priamo na izbe mali aj svoj vchod. Ja som bola na takej kde mohla navsteva aj prespat. Rodila som pred rokom. Navstevy potom zakazali z dôvodu chripky ale mm co tab bol so mnou stale mohol ostat len uz nemal chodit nikto iny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
to se musíš informovat v nemocnici kde budeš rodit, každá to má jinak, napr. v Bratislave jsou vetšinou 2 lužkové pokoje a návštevy nesmí ani na oddelení, max. si sednout do jídelny, ale na pokoje ne, chodí se na chodbu