Baby... musím tehotenský preukaz nosiť stále pri sebe? Aj keď idem len niekam do mesta?
Neviem či musíš, ja som nosila, miesto mi to nezabralo 🙂
Nemusíš. Nie je to občiansky preukaz, ale je to pre tvoje dobro, napríklad ak by ti prislo zle, tak by hned vedeli, že si tehotná, v ktorom týždni...
Ďakujem vám veľmi pekne baby! 🙂
je to v tvoj prospech, keby si niekde odpadla, ine lieky sa smu nasadit v roznych trimestroch, od pohladu sa da tazko zistit v ktorom si mesiaci...
Radsej to maj pri sebe ked ides von...
Aj mne kedysi sestrička na poradni povedala že musím ísť aj smeti s tým vysypať
Áno, lebo v prípade, že ti príde zle, alebo nebodaj odpadnes vonku, aby záchranka vedela, že si tehotná, a v akom štádiu a podľa toho aj trebárs v nemocnici dajú liečbu.Zase ta kartička tak veľa miesta nezaberie v kabelke,a radšej ju mat, ako nemať a potrebovať. Ja, som sa smiala, že to je občiansky preukaz drobca v bruchu a mala som ju vždy pri sebe
Ja som to mala vždy pri sebe hneď automacitky aj z vyšetrení všetko som to mala zložené pekne a v pohode aj keď ma policajti stopli a nemala som pás náhodou tak v pohode sa s tým preukáže to tolerujú ...
mala by si ho nosiť pri sebe, pokiaľ to nie je viditeľné a odpadla by si, mohli by ti dať niečo čo tehotné nemôžu. ja som ho nosila stále v kabelke
mne lekar prizvukoval ze to je ako druhy obciansky....
mala by si... ja som raz v tehu odpadla a museli volat zdravotníkov... nikdy nezabudem ako ma sprdli, ze ho so sebou nemam 🤭🤭🤭
Je to tvoja ako keby kartička poistenca. Kebyže sa stane niečo máš tam všetky potrebné údaje aj o bábätku. Ja som vždy nosila so sebou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
musis ako musis.. mala by si, keby sa nahodou niekde mimo domu nieco stalo a brali by ta do nemocnice 🤷♀️😊