Multivitamíny LadeeVita. Máte osobnú skúsenosť?

majah12
16. apr 2012

Lekarka mi odporucila tehotenske vitaminy LadeeVita, ale chcela by som poznat nazor niekoho, kto ich berie, pripadne bral? Na trhu je strasne vela tehu vitaminov, takze maminy, s ktorymi mate najlepsie skusenosti?

lienkad
21. apr 2012

Aj mne dr. odporučila tuto ale neviem sa rozhodnuť zatial beriem len kyselinu listovu, no váham že vitamíny alebo len viac pestrej stravy?V kolkom si týždni?

mercymay
26. apr 2012

@majah12 Ahoj ja ich beriem uz asi tri mesiace a som v pohode, samozrejme stravu doplnam o "Zive" vitaminy ale nemam vyhrady voci tomuto doplnku stravy. Mne to doktorka zmenila po prvom trimestri ked som brala Femibion 800.

cica08
24. máj 2012
cica08
24. máj 2012

ahoj, moja svagrina ich uziva, a je velmi spokojna

katka_g
24. máj 2012

@majah12 ahoj, ja som brala aj centrum materna v prvom trimestri a teraz beriem LadeeVita a som spokojna, aj cenovo su celkom prijatelne ...

zamira
12. jún 2012

ahoj, ja som brala calibrum babyplan, asi mesiac pred tehu, potom keď som bola tehu prvý mesiac, len som mala spontánny potrat vo 4. týždni, a vtedy mi odporučil lekár vitamín LadeeVita. Ževraj je to lepšie. Tak ešte doberiem ten babyplan, ale už mám kúpené to LadeeVita. 🙂

cica08
12. jún 2012

ahojte, tak som si Ladeevita porovnavala s inymi, a zistila som, ze vsetky, ktore obsahuju aj omega3mastne kyseliny, su minimalne o 8-10 eur drahsie....a inak je tam aj kyselina listova aj zelezo, nieklen vitaminy...caute 😉

ivana82
13. jún 2012

ahojte, ja to tiez beriem, lekar mi to odporucil, zatial mi vyhovuju. 🙂

petkakv
11. sep 2012

ahojte kočeny, aj ja beriem tento vitamín už pred otehotnením aby som sa pripravila na tehotenstvo, dobre ho znásam a som spokojná. no vacsina kamosiek ma odrádzalo, že ked sa berú takéto vitamíny tak sa rodia vacsie deti myslím kilogramami. ale ja ich pre istotu radsej budem užívať aj ked stravu doplnam o vela ovocia a zeleniny a ostatného co mi príde na chut.

dadka2201
4. jan 2013

dobry den chcela by som vediet ci LADEEVITU mozu brat aj zeny resp. pacientky ktore bohuzial su po DMO ci im a buducemu babatku neublizia dakujem za odpoved

weru3ka
26. mar 2013

ahojte mne predpisal tento vitamin pre otehotnenie ale pise sa ze je pre tehotne...neviem ci ho mam uzivat.

janocka242
21. máj 2013

Ahojte mi sa snazime o babo a nic..Mozem aj ja zacat brat Ladeevita??

reni1512
21. máj 2013

@janocka242 aoj, radsej si naordinuj alchemilkovy caj (nepit v case menzesu), caj gynastan, pripadne kvapky gynex a kyselinu listovu klasicku, za par drobnych 🙂 Ladee vita sa berie v tehotenstve, najlepsie v 1.trimestri po jedle, lebo zvykne byt z toho blbo maminam, ale su to fajn vitaminky.

danielita18
24. máj 2013

mne tieto vitamíny poradil moj gynekolog a bola som spokojná, mala som dobré vlasy, pevné nechty a celkovo som sa dobre cítila a aj cenovo sa dajú a beriem ich este aj teraz po porode, lebo telo je oslabené tak ich chcem jest este aspon dva mesiace aj ked nekojím

duracikova
24. máj 2013

Mne ich tiež odporučil gynekológ, lebo napríklad oproti femibionu 400 obsahujú aj železo. Takže uvidíme. A že sa deti rodia väčšie? A čo je na tom. Ja v tom vidím iba výhodu, keby že sa ti narodí predčasne, aspoň je väčšie. Mne sa narodil malý na začiatku 38 týždňa a mal 3400 g a 49 cm a ak za to vďačím vitamínom, tak super.

janocka242
6. jún 2013

reni1512 dakujem za radu..

marianna1985
17. jún 2013

dievcata, je tu niektora z Vas ktora sa sama rozhodla pre zmenu vitaminov po 12tt? ja doteraz uzivam femibion 800 ale tiez uvazujem nad Ladeevitou...

alabla
5. júl 2013

Ja som na odporucanie mojho gynekologa uzivala Centurm materna, ale ked som si ho omylom dala nalacno, tak som sa povracala. ☹ Oproti LadeeVita je aj raz tak drahy a zlozenie je takmer totozne... Takze u mna jednoznacne LadeeVita.

frenpol
17. júl 2013

ahoj...chcela by som sa spytat....ak beriem LadeeVita a som v prvom trimestri...nieje tam malo tej kyseliny listovej???

sisa1320
19. júl 2013

ahoj. ja som taktiež brala tieto vitmíny. môj doktor mi ich odporučil už v prvom trimestri, takže som ich v podstate začala jesť asi tak v druhom mesiaci tehotenstva. myslím, že je to výborný doplnok k strave, hlavne keď v zime nie je dostatočné množstvo zeleniny, v lete si vypestujem takže je to iné. Nebrala som ich vždy každý deň, ale niekedy aj každý druhý. Podľa toho akú pestrú stravu som mávala.

henika263
10. aug 2013

Ahojte, aj mne ich odporucal lekar ze su najlepsie, v lekarni som sa pytala ci naozaj su najlepsie z tych co su na trhu a lekarnicka mi povedala ze su velmi dobre, lebo obs. aj take zlozky kt. v inych preparatoch nie su a taktiez cenovo su vyhodne ak sa vezme do uvahy aky komplex vit. a latok obsahuju 🙂

martina0511
22. okt 2013

@petkakv aj ja ich beriem a mám vraj veľké dieťa

angd2207
23. okt 2013

ahojte.Aj ja ich uzivam a su v poho.Odporucam,pretoze jednak su cenovo pripustnejsie ako napr.Femibion a tiez su prisposobene nasej strave,teda obsahuju presne to,coho je v nasej strane pomenej.Ak si porovnate zlozenie tychto tabliet tu na SR a napr.v USA,zistite,ze nie je rovnake,ale je prisposobene strave v tej ktorej krajine.

goghica
2. nov 2013

Ma niektora z vas zaujem o ladee vitu? Mne sa zvysilo 25tbl. z balenia, expiracia je februar 2015. Info v IP.

luccinka1
3. dec 2013

... mne z tych tabletiek bolo ťažko na žalúdku ...

katuschka1979
15. jan 2014

Ja som sa bola popytat u viacerych lekarnicok na tieto lieky Ladee Vita a zelezo je dobre len pre tie maminy, ktore ho maju nedostatok .Inak prilis velky prisun zeleza v tehotenstve zevraj vplyva na hyperaktivitu deti. Kedze vsak zle znasam ine produkty a tento mi nerobi problemy, tak som si ho nakoniec kupila. Podla lekarnicok najdolezitejsie v tehotenstve je doplnat horcik , sodik, vapnik..ostatne vitaminy a minerralne prvky sa daju dobre dodavat telu stravou .Avsak takyto pripravok bez pridanych vitaminov a mineralov u nas nie je v predaji. U nas sa daju kupit len multivitaminy.Daju sa kupit horcik , vapnik zvlast ale nie je to zase vhodne pre tehotne. Nakoniec sme sa s lekarnickami zhodli, ze zena , ktora nema krce v koncatinach, caste herpesy, poruchy imunity, afty v ustach nepotrebuje ziadne nahrady vitaminov a mineralnych latok lebo sa to da vsetko upravit stravou a co telo nepotrebuje to vyluci, i tak sa ziadne vitamini nevstrebavaju 100 percente. Telo si zoberie len to co potrebuje a zvysok sa vyluci mocom.Avsak ja som specialny pripad a teda musim brat vitaminy, lebo ani upravou stravy nedokazala som redukovat moje rozlicne problemy.

bobkuuu
17. jan 2014

ahojte moja je v 3 týždni a práve som kúpil na odporúčanie lekára a čítam zloženie Ladeevita trimestrové balenie a to zloženie sa mi páči 😎

nadiagougeon1
11. feb 2014

@katuschka1979 najdolezitejsiaa je kyselina listova,ale co v pripade ak ma zena problem s metabolizovanim a vstrebavanim?jedine femibion pomoze.ten ma robene aj studie.

emelia18
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matkova_laska
25. feb 2014

maminky a buduce maminky, snazilky, ja som tiez uzivala Ladee Vitu, ale vzhladom na zdravotne problemy som presla na podobny produkt s inositolom, takze mi ostalo 37 tabl Ladee Vita, ak by ste mali niektora zaujem... 🙂 Samozrejme este v zaruke 🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre