Rada by som vedela či sa môžu piť ovocne sirupy v tehotenstve a ci vsetky alebo aj tu je obmedzenie ziadne jahodove a pomarančove? Vopred ďakujem za vsetky odpovede.
jasné, že sa môžu ... aj jahodové a pomarančové ... 🙂
Preco by sa nemohli jahodove a pomarancove? Ved aj jahody a pomarance mozes jest
Nemozu,tehotenstvo je choroba a musis byt 9 mesiacov len o chlebe a o vode 😀 No co ti poviem 😅 Takze- ked som tehotna,menia sa na mne ine veci,nie jedalnicek 😉
Ó môj bože. 😀 😀 😀 😀
ahoj, jasne ze mozes ich pit 🙂 Nesmie sa len alkohol, cigarety, drogy... 🙂 Ja som sa vobec nedrzala ziadnych tabuliek v tehotenstve, jedla som aj plesnive syry, stiplave, vela sladke... na co som mala chut to som jedla 🙂
to si hadam vtip robite zeny, ze? bavi vas to? nejedzte, nepite a radsej nikam nechodte. nepoculi ste este take, ze "Tehotenstvo neije choroba"?
typicka tema pre modry konik 🙂
ja by som to neriskovala 😀
Ked su to OVOCNE sirupy tak preco nie?
Kde si zas taku ptakovinu vylovila? Mozno to bude novinka, ale statisice rokov tehotne jedia vsetko. Deti sa rodili aj pred Modrym konom. A asi sa rodili a zili jednoduchsie a stastnejsie, lebo nikto nemal forum, kde by kladol stupidne otazky ci sa v tehoenstve mozu sirupy, svieckova, ist na koncert vaznej hudby... A ci pocas kojenia moze zmaskrtit tubu kndenzovaneho mlieka?
Mam pocit, ze era Modreho kona vyzne ohrozuje demogaficky, emocianalny a zdravotny vyvoj v tomto state. Raz historici napisu: Stalo sa 5 rokov po MK 😀 😀 😀 😀
toto je čo za novotu?? to zatiaľ nepoznám. Ja som pila všetky opakujem všetky druhy sirupov počas tehu, žila som, prežila, som tu. Tak môžu sa piť, kľudne 😅
aj orechove , aj tyrkysovo drsne , a baaaarjake teeez 😉 😉
nebolo by dna na pejkovi keby niekto zo seba nevyprdol takuto stupiditu
preboha nie!!! nepi to ! 🤐 🤐 🤐
pekne nas ten internet zblbol, co? 😀
jeeeej maminy co sa to deje, niekedy zeny jedli vsetko a my mame problem so sirupom, necitajte tolko diskusie
juj..... ale nevadí, tvoja otázka je motivovaná strachom o dieťa, tým sa to ospravedlnuje: možeš jesť všetko čo máš rada, na čo máš chuť...dopraj si... s výnimkou cigariet a alkoholu... jasné, že ideálne by bolo namiesto sirupu piť odštavené cerstvé ovocie a vobec, viac zeleniny, ovocia, orieškov (surových), semienok atd........ a ozaj sa nestresuj, aj tak bude stresov dosť čo možeš jesť ked budeš kojiť..... 😉
...kristepane baby....už sa konečne spamätajte!!!!!!to je už nenormálne,čo sa niektoré pýtajú!!!!!!!!
Bozinku, coskoro sa dockame otazky "mozem dychat , ked som tehotna?" Odpoved dam uz teraz: v tehotenstve len cez kyslikovy pristroj a pocas dojcenia radsej vobec... 😠
Co je na ovoci skodlive? Ked sa moze ovocie, tak sa mozu aj dzusy a ostatne zalezitosti z neho. Jedine na co si davaj pozor su bylinkove caje, zmesy a pod, niektore mozu vyvolat kontrakcie. Inak sa nevyhybaj nicomu, lebo neskor budes lutovat, ze ma dieta alergiu este aj z jablka. Cim viac mu das ochutnat v tehotenstve, tym lepsie ti to bude tolerovat ked sa to narodi. Samozrejme neplati o alkohole a cigaretach 😀
Ja myslim, ze tento pan na otazku odpovedal velmi dobre: https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/moja-zena-je-tehotna-mozem-ja-jest-2/
myslím že sa pýta preto, lebo sa tvrdí, že jahody a pomaranče sú alergén a preto by sa im tehotné a dojčiace ženy mali vyhýbať 🙂 ale kľudne môžeš, ja som jedla jahody a pomaranče na kilá a v tých sirupoch ich moc nie je 🙂
Preco nie 🙂 Neodporucam ich vo velkom mnozstve(napr.pol litra denne 🙂,nakolko obsahuju velke mnozstvo cukru(aby ta doktor nespucoval za enormne pribratie pocas tehotenstva ako mna :D a samozrejme,ze kvoli tomu,ze je to alergen a vsetkeho vela skodi.Pocuvaj svoje telo 🙂 Pocuvaj malinke v tvojom brusku 🙂 A daj mu to,po com tuzi 🙂 A zbytocne sa netrap,tym co mozes a co nemozes,ale uzivaj si tehotentsvo.Kazde je jedinecne 🙂
Ženy, podaktoré z Vás nechápem. No tak sa radšej spýtala...ja som tiež prvý krát tehotná a kdesi som čítala žeby sa nemalo jesť sladké a mastné tak som sa takým jedlám najprv vyhýbala. Teraz už viem, že môžem všetko, aj som si párkrát odpila z manželovho Radlera. Základ je nestresovať, dodať telu všetko čo potrebuje, ale všetko s mierou. Každá z nás prežíva tehotenstvo inak, tiež poznám kočku, ktorá až úzkostlivo dbá na to, čo vloží teraz do úst. Pani sa tu pýta, či môže sirup. Ak Vám to pripadá trápne, tak proste nereagujte.
Tu na pejkovi sa uz asi slusnost nenosi,ze ... Ona Vam nemoze odpovedat. Urcite jej prospeli taketo prispevky v 24 tt. Ja za totalny upadok pejka povazujem temy kde sa vysmievaju inym uzivatelom prudko inteligentne,zarucene normalne baby ktore si tam masiruju svoje premrstene ego
@janka2115 a mum111 ved otazky aj nejasnosti su rozne, ale zase uznajte ze rozmyslam trosku nadtym co mi moze v ovocnom sirupe ublizit ??? preco by som ho nemale v tehotenstve konzumovat? to sa potom mozes pytat aj na ochutene mineralky, dzusy caje.... atd 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som sa v tehotenstve ničím neobmedzovala, načo som mala chuť som si dala a to sa aj sirupov týka. a som tu a aj malá a nič jej nie je. kľudne si daj 🙂