mozu sa chodit tehulky slnit do solaria,ked slnko velmi nemozu?
NIE.
@guginko29 radsej normalne slnko ako solarium, solarium sa absolutne neodporuca, normalne slnko mozes ale nie vyslovene sa vypekat cely den. Ja som sa pytala gyndy na to a povedala, ze kludne mozem byt na slnku ale nie na tom najvacsom, a nie dlhe hodiny. Takze hoci som tehulka tak som aj opalena, dokonca ma opaluje lepsie ako inokedy a nemam ziadne pigmentove skvrny, kvoli ktorym sa opalovanie v tehu neodporuca. To je ale individualne, kazdeho koza moze v tehu zareagovat inak, takze moze sa stat ze sa ti skvrny urobia. Tak radsej vsetko s mierou, troska na slnku doobeda kym nepecie, potom poobede o tej 3-4tej po pol hodke hodke ti urcite neublizi.
@monika2712 dakujeeeem
solarium je vseobecne zdraviu škodlivé, nieto ešte pre tehotnú ... 😠
V ziadnom pripade!
Tak to urcite nie. Je to skodlive uz len ked nie si tehotna.
@guginko29 pri všetkej úcte... ty máš ale problémy! Takto riskovať v dnešnej dobe, keď sa rodí veľa postihnutých detí, alebo sa narodia zdravé a potom zrazu sa objaví nejaká choroba.... len chod a riskuj. Alebo nechod a si váž, že môžeš byť mamičkou. Koľké by chceli a nemôžu.......
no to su napady, radšej budem cele tehotenstvo biela, ako by sa malo babatku niečo stat... určite by som to neriskovala..
robit mozes, co len chces, si dospela🙂..je to uplne na Tebe🙂 solarko sa neodporuca ani netehotnym. V tehotenstve sa neodporuca dokonca ani horuci kupel, solarko je este vacsi gril.............
Niektore zeny zrejme uz roky ignoruju iste uz vseobecne "preflaknute" informacie prezentovane v stovkach clankov 😕 , cim to asi bude?
Pochyby zmizely, solária způsobují rakovinu:
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/cl...
@guginko29 o rizikach si precitaj tu http://najmama.aktuality.sk/clanok/225438/solar... a sama zvaz, ale myslim, ze nie je o com...
to snáď ani nie je potrebné komentovať 😒
solária boli prepadené do kategória "karcinogénne pre ľudí", sú v skupine s fajčením a azbestom, čudujem sa že tam niekto chodí,a nie to ešte tehulka ☹
@guginko29 sa mi páči, ako nadšene si poďakovala tej, ktorá napísala to čo si chcela čítať 😀 😀 😀 načo sa pýtaš, keď proste chceš ísť do solárka a hotovo? svojej dr. si sa neobťažovala pýtať, lebo si vedela, čo ti povie? alebo aj povedala a nie to čo sa ti hodilo ? myslím, že teraz je normálneho slnka dosť, tak ak nevyhnutne potrebuješ byť opálená, tak doobeda / poobede sa po troške opaľuj vonku, prípadne si daj spraviť opálenie nástrekom, a máš...
ako baby píšu, do solárka by som nešla ani ako netehu....
mne to moj lekar povedal hned na prvej prehliadke, ze solarium v ziadnom pripade
takze nechapem, preco sa toto vobec niekto moze pytat
mne nikto nic nepovedal,ci je solarium skodlive v tehu!preto som sa to radsej opytala!viem,ze na priame slnko sa nemoze ist v tehu a solarko bola jedina a druha sanca ako nevyzerat ako cement..! dakujem vam za vase nazory aj kritiku...nikdy by som neurobila nic co skodi mojmu babatku...
V ziadnom pripade.... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...........
alebo ist von niekedy po 16-tej..to slniečko ta este trosku opali a to už nebudeš ako cement 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja by som to neriskovala.myslim, ze sa to ani neodporuca kvoli teplu. Ja som tento rok svetla, jeden rok sa to da prezit🙂