ahojte babenky chcem sa opytat ci mam zrusit 4d ultrazvuk ktory mam vo stvrtok ked mi bude robit ultrazvuk doktor aj v pondelok vraj je to vela v jeden tyzden ci to moze uskodit babetku?
urcite nerusit, babu sa vobec nic nestane 😉
@velvet26 dakujem lebo pocuvam vsade ze je to skodlive tag som sa bala ci sa nemam preobjednat ale to by mi to 4d uz dal az na konec maja lebo on to robi len jeden den v tyzdni a ma dost plno
😀
@11jannka11 Mne robili ultrazvuk v prvom trimestri v jeden tyzden asi 3x (kvoli spineniu). Na morfo ultrazvuku som bola v 20 tt tiez u dvoch lekarov a to jedenkrat vo stvrtok a jedenkrat v piatok. Podla mna to zas az taka zataz nie je.
@bosoriak dakujem lebo by som dlho cakala na ten 4d az koncom maja zaciatkom juna ale aj on mi vravel ze to nevadi 😀
nic sa nestane urcite nerus,je to zazitok do 4d ja ked som bola v tom dni mi robili predtym 2x utz u roznych lekarov a potom este vecer 4d,takze nestresovat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@11jannka11 ja som bola na tom podobne, v nedelu sme boli na 4Dcku a v utorok som mala poradnu u svojho gynekologa, bola som na konci 24 tt, no nastastie mi moj gynekolog robil len take rychle par minutove sono, nic sa malinkej nestalo...takze mozes byt urcite kludna, mas tam rozpatie viac dni...a sono je vraj neskodne, aj ked to samozrejme netreba prehanat...