Prajem pekný podvečer🙂 Vedel by mi tu niekto poradiť? urobila som si teh. test.. vyšiel pozitívny a meškajú mi cca 2 týždne . Nepociťujem žiadnu nevoľnosť, ani nič podobné .. sem tam ma bolí v pod brušku, ako pri MS keď mám dostať. Nedávno som bola prechladena od spodu, brala som aj antibiotiká aj v tedy mi meškali, ale dostala som, bolo to pred 2 mesiacmi. Aj v tedy som si urobila teh. test 3krát a vyšlo mi že nie som.. o 2 týždne budem na svk, tak pôjdem za lekárom. Ale chcela by som sa opýtať, akú váhu môžem prikladať tomu testu, že som naozaj tehotná?! vedel by mi u niekto poradiť? Vopred Vám veľmi pekne Ďakujem.. Denisa
test ti vysel ze si tak si:D ja mela jen ducha na testu a bola som....urob si jeste jeden a uvidis 🙂
urobím si ešte jeden .. dúfam, že aj ten bude pozitívny! Ďakujem veľmi pekne 🙂
ale to že, mám občas bolesti v podbruškú, ako by som mala dostať MS ma znepokojuje .. je to normálne, aj keby som bola tehotná?
Ahoj,ked mala poz.test tak si tehu!Nevolnost nemusis mat ani mne nebolo nic dokonca som aj na cas dostala ms a bola som tehu!
@tiferet určite si tehotná - ani ja som nemala príznaky a vyšiel mi pozitívny test 😉
Si tehotna. Takze gratulujem. Tie bolesti su normalne
Ahoj. Ja som na tom tiez rovnako, 2 rozne testy pozitivne, ale bolesti ako na MS. Tiez sa chystam ku Dr. o 2 tyzdne, dufam, ze to bude naozaj tehu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tiferet testy v 99% bývajú pravdivé, skús si spraviť ešte jeden, myslím, že bude tiež pozitívny 😉 A príznaky mať nemusíš, alebo sa dostavia neskôr 🙂