Môžem veriť testu, ktorý mi ukázal tehotenstvo?

tiferet
2. apr 2014

Prajem pekný podvečer🙂 Vedel by mi tu niekto poradiť? urobila som si teh. test.. vyšiel pozitívny a meškajú mi cca 2 týždne . Nepociťujem žiadnu nevoľnosť, ani nič podobné .. sem tam ma bolí v pod brušku, ako pri MS keď mám dostať. Nedávno som bola prechladena od spodu, brala som aj antibiotiká aj v tedy mi meškali, ale dostala som, bolo to pred 2 mesiacmi. Aj v tedy som si urobila teh. test 3krát a vyšlo mi že nie som.. o 2 týždne budem na svk, tak pôjdem za lekárom. Ale chcela by som sa opýtať, akú váhu môžem prikladať tomu testu, že som naozaj tehotná?! vedel by mi u niekto poradiť? Vopred Vám veľmi pekne Ďakujem.. Denisa

eliska3
2. apr 2014

@tiferet testy v 99% bývajú pravdivé, skús si spraviť ešte jeden, myslím, že bude tiež pozitívny 😉 A príznaky mať nemusíš, alebo sa dostavia neskôr 🙂

klarionela
2. apr 2014

test ti vysel ze si tak si:D ja mela jen ducha na testu a bola som....urob si jeste jeden a uvidis 🙂

clarissa
2. apr 2014

@tiferet ked ti meskaju a mala si pozitivny test tak asi nieje o com 😅 gratulujem 😉

tiferet
autor
2. apr 2014

urobím si ešte jeden .. dúfam, že aj ten bude pozitívny! Ďakujem veľmi pekne 🙂

tiferet
autor
2. apr 2014

ale to že, mám občas bolesti v podbruškú, ako by som mala dostať MS ma znepokojuje .. je to normálne, aj keby som bola tehotná?

eliska3
2. apr 2014

@tiferet áno je, neboj sa 🙂

csenibaba
2. apr 2014

Ahoj,ked mala poz.test tak si tehu!Nevolnost nemusis mat ani mne nebolo nic dokonca som aj na cas dostala ms a bola som tehu!

nativanativa
2. apr 2014

@tiferet určite si tehotná - ani ja som nemala príznaky a vyšiel mi pozitívny test 😉

katy1979
2. apr 2014

Si tehotna. Takze gratulujem. Tie bolesti su normalne

30tnicka
3. apr 2014

Ahoj. Ja som na tom tiez rovnako, 2 rozne testy pozitivne, ale bolesti ako na MS. Tiez sa chystam ku Dr. o 2 tyzdne, dufam, ze to bude naozaj tehu 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre