Ahojte tehulky, vždy keď mám problémy s dutinami, tak používam infralampu... aj teraz mám problém s dutinami, ale je infralampa vhodná v tehotenstve?
ahojte,aj ja som chcela používat bio lampu,ale pocula som že to je asi nevhodne pocas tehu. alebo až po 3 mesiacoch.
to som naslana jednej stranke Zdravie.sk
Dobre rano,
pani doktorka chcela by som sa vas spytat ako to je s infra lempou a tehotenstvom,je mozne ju pouzivat alebo je lepsie sa tomu vyhnut?Konkretne mam na mysli pouzit ju na chrbat a popripade niekedy aj spredu ak citim bolesti v podbrusku alebo v oblasti kde sa nachadza pecen?Dakujem pekne
MUDr. Čuboňová27.02.2013 o 12:22
Mozete lampu pouzivat bezpecne na vsetky oblasti, len nie na oblast malej panvy a postupne rastom tehotnej maternice na oblasti , ktore bude zaplnat maternica s plodom. Dr. Cubonova
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Osobne si myslim, ze nie. Urcite vadi celkove prehriate organizmu a zvysenie telesnej teploty o viac ako 1 stupen, tj. napr. sauna, ale lokalne prehriatie vo forme sucheho tepla by skodit nemalo. Samozrejme si davaj pozor, aby ti ta infralampa nesvietila na brusko. A konzultuj to pre istotu aj so svojim gynekologom 😉