Môžem užívať Zinnat v 13. týždni?

nikinka43
7. dec 2014

Dnes som bola s kašľom na pohotovosti a dostala som Zinnat atb., Stodal plus niejake probiotika. Ktorá máte skúsenosti a na začiatku tehotenstva ste brali tieto antibiotiká? Vraj mám začínajúcu angínu.

ivanakir
7. dec 2014

Ja som brala zinnat pri oboch tehotenstvach a deti su ok. Sem -tam zlostia, no urcite to nie je zinnatom 😉 😉 😉

sasajka
7. dec 2014

Užívala som ich v prvom a treťom trimestri...myslím, že sa nemusíš báť 😉

mammaroma
7. dec 2014

Takisto som ho užívala v prvom trimestri. Zinnat je bezpečné antibiotikum. Skoré uzdravenie 🙂

jaja1979
7. dec 2014

Ja som brala zinnat pri vsetkych troch tehotenstvach a vsetko bolo ok. Skor si myslim, ze nebezpecnejsie je neliecit sa a potom nasledky mozu byt ovela horsie.

katussska24
7. dec 2014

Nechcem pisat blbost uz mam chaos, ale myslim, ze je to paracetamolova rada atb, to by malo byt ok 😉 Ako pisu baby vyssie aj skusenosti su pozitivne 🙂

eruuuska
7. dec 2014

Ja som prave dobrala druhe balenie zinnatu kvoli infekcii mocovych ciest, gynekologicka vravela, ze zinnat je v tehotenstve bezpecne antibiotikum, urcite by bola horsia neliecena choroba, takze s kludnym svedomim ho vyber, snaz sa co najviac oddychovat, zo stodalom skusenost nemam, no probiotika by som brala, ja som si ich hned pytala v lekarni, este to by mi chybalo nech nejaku mykozu schytam z atb....drzim palce a prajem skore uzdravenie.... 🙂
este k cajom, ja som pila sipkovy, lipovy, roibos a jeden denne zihlavovy, tie su vraj v tehu bezpecne 🙂

teruskaa
7. dec 2014

@katussska24 paracetamolova nie :D je to cefalosporinova rada 🙂
A ano, v tehu je zinnat bezpečný 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre