Baby, chcem sa spýtať, môžem zobrať Sedatif PC, prírodné homeopatikum na upokojenie? Som v 9tt. Posledné dni mi určite osoby nepomáhajú, ale ubližujú tak, že nedokážem normálne fungovať, žalúdok mám stiahnutý, nemám chuť ani jesť, ani vôbec nič :/ Nebudem riešiť konkrétne čo je za tým, ale viem, že by som asi potrebovala niečo, aby som mohla aspoň spať, keďže spím maximálne 2hodiny, kvôli vnútornej nervozite. Snažím sa byť v pohode, nenerváčim, kvôli bábatku, som viacmenej v pohode, ale ten vnútorný nepokoj a stiahnuté hrdlo mi nedá normálne fungovvať. Mohla by som si teda niečim pomôcť? Ďakujem!
Ahoj,uplne ta viem pochopit..ja som teraz konecne uz tri noci spala.vzdy o 00:30 hod som sa zobudila na styry hodiny. Uplne na nervy.Stale som sa trapila rozmyslala,myslienky sa mi nedali zastavit.podvedome som mala negativne myslienky. Tiez som tehotna.zatial 5t+5. Ma tak napadlo,ci mas stitnu zlazu ok. Srdiecko ti bije normalne ako ma? S tym Sedatifom ti neviem poradit.daj si lyzicku medu ked sa zobudis.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja si osobne myslím, že môžeš, ale konzultovala by som to s gynekológom (homeopatiká môže teoreticky obsahovať stopy po byllnnom zložení, kt. nemusí byť vhodné pre tehotné). Ale som onkologička, tak radšej ešte zkonzultuj. Okrem toho si myslím, že možno toto celé, čo popisuješ je symptómovo nebezpečnejšie, alebo povedzme, nevhodnejši, než skúmať vysoko potencionálne nežiadúce účinky homeopatík. A možno, ak sa niečo nezmení a nepomôže Ti prírodná medicína , asi by som zvážila navštívenie lekára a možno ľahké anxiolytiká.A skús teraz šumivé Magnézium, aj 2x denne (Ak nemáš alergiu, alebo hnačky).Saša