Prosím vás, môžem užiť počas tehotenstva regulax? nemám momentálne doma nič iné, ale neviem, či to môžem použiť.. V letáku píšu, že nie sú dostatočné skúsenosti s užívaním lieku u tehotných žien. ďakujem.
radsej nie !!je to prirodny preparat obsahuje sennovy list ale na pribalovom letaku je uvedene ze nie je vhodny pocas gravidity
http://www.zdravie.sk/sz/lieky/showpil/528/1486...
skoc do lekarne-alebo posli manzela -ak nevydrzis do rana a kup si duphalac sirup ten mozes -gynekolog mi t vypisal mala som podobn. probl.
urcite nie, naco to potrebujes vlastne? daj si bublinkovu mineralku, asponsa Ti odgrgne a bude Ti lepsie
co tak skuit radsej viac vlakniny, kyslomliecnych vyrobkov, atd?....originalne acidko zabera 100% (u mna), tiez ovenne vlocky do kavy 😅
mne v lekárni povedali, že radšej nič také . . .vraj všetky prírodné veci obsahujú senný list alebo rebarboru a to vraj spôsobuje krvácanie, takže mi nepredali nič, síce našla nejaký prípravok čo môžu aj tehotné, ale neviem ako sa to volá a vtedy to ani nemali . . .radšej upraviť stravou, mne veľmi pomáhajú oriešky . .každý deň hrsť a odvtedy nemám problém 😀
radšej nie - teda ja by som si nedala
ale mala som po ruke doma espumisan, ktorý je aj pre tehotné 😉
mne zaberaju aj susene slivky... funguju velmi dobre, a este ked ich zapijes vlaznou vodou... 😅
urcite nie!! skus slivky zaparene vriacou vodou alebo cervenu repu, alebo si davaj pravidelne ovsene vlocky a dobre pomaha aj hrst lanovych semienok len tak na rano, ale to nezabera hned, slivky a repa funguju urcite
Odporucam glycerinove cipky na vyprazdnenie, tie navazuju len vodu v hrubom creve a napomahaju k vyprazdneniu. Mne boli velkym pomocnikom.
Preháňadlá typu Luctulosa alebo Regulax sa môžu používať počas celého tehotenstva. Voľne predajný liek proti hnačkám Imodium je takisto bezpečný počas tohto obdobia i v čase dojčenia.
ziadne prehanadla sa pocas tehotenstva uzivat nesmu ani senny caj... jedine co sa moze je cipok ten je povoleny...alebo skusit slivky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
myslim, ze sa neodporucaju ziadne prehanadla, napr ani caj zo sennych listov