Ahojte. Baby, prosim Vas, som v 6. tt. a od soboty pocitujem pobolievanie v podbrusku, ktore je pravdepodobne sposobene mocovym mechurom, pretoze aj mocenie je take zvlastne (i ked pri moceni ma nic neboli). Mate skusensti, ci mozem uzit Cran - urin forte - extrakt z kanadskych brusnic alebo uroval manosa akut +? To mam totiz doma. V pribalovych letakoch je napisane, ze sa treba poradit s lekarom, ale ja nemam s ktorym. Zrovna menim gynekologa, a tak sa viem k nemu dostat najskor v stredu.
No citala som, ze nelieceny zapal moze sposobit potrat, tak mam trochu strach.
Dakujem za odpovede.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Si si ista, ze to suvisi s mocovym mechúrom? Nie je to len roztahovanie maternice kvoli tehotenstvu? U mna sa zapal mocovych ciest prejavuje vzdy rezanim pri moceni - nahorsie je to na konci mocenia. S mechúrom chod rovno zajtra k praktickému lekarovi, zober si so sebou vzorku mocu. Na co ku gynekologovi? A este cakat do stredy....Ked uz velmi chces nieco uzit, tak potom ten Cran-urin, brusnice nemozu ublizit.