Môžem spať na brušku?

katarinabernathova
24. jan 2013

som v 15tt a tak rada by som si lahla na brusko len sa bojim ci mozem co si myslite??

kotatko1232
24. jan 2013

ak ti to este nevadi tak mozes 😀

pimpulienka
24. jan 2013

No ja som nespala, aj keď mam spanie na bruchu rada. Nedalo mi to 😉

diane87
24. jan 2013

Ja som v 27 tt a stale spim na brusku...ale tak ze jednu nohu mam vyrovnanu a druhu pokrcenu aby sa mi vytvoril akysi koridor... vies aby som si netlacila na brusko kedze uz je vacsie 🙂 kludne mozes, ak ti to nerobi problemy ... babu sa nic nemoze stat 🙂

viktoria2011
24. jan 2013

🙂 😕 jasne že možeš,ak si pokrčíš nohu ako píše diane87 je to v pohode ....tiež som viacmenej počas tehu tak spávala 🙂

radlinka
24. jan 2013

Mozes kludne 😉

dedikatessa
24. jan 2013

ja som nemohla uz v siedmom tyzdni velmi ma to tlacilo a po chvili som mala take slabe krce ale pokial nic necitis tak podla mna mozes

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katka1981
24. jan 2013

Mne lekar povedal, ze kludne, dieta je chranene plodovou vodou. Ja som naposledy lezala tehotna na brusku, ked som pisala na koniku poleziacky v posteli. Potom mi trklo, ze uz som v 8. mesiaci, ze uz by som nemala 🙂 Ale to bola psychika, lebo fyzicky v pohode.

damianko6
24. jan 2013

😉 ja idem o mesiac rodit a na brusku som spavala tak do tohp 30 t. teraz spim tak na pol brusku lebo je velke a uz by sa to nedalo .....mne doktorka povedala ze mozem ale nie celou vahou dietatko je preca vo vodovej bubline🙂 🙂

inffinity
24. jan 2013

já jsem spala na břiše dokud to šlo, a když už to nešlo tak aspon z boku 😀 jak už bylo bříško i mimi vetší tak sem lehávala na boku a tulila jsem se vice na břicho, jak se to male nelibilo tak do me šťuchala stylem "mami otoč se"! 😀 a vážně nedala pokoj dokud sem nezmenila polohu 😀 a tak je to dodnes dupa moje 🙂

cawes
24. jan 2013

ja som spala na brusku az do porodu a keby sa dalo tak asi tak aj porodim. Na zaciatku ked mi bolo strasne strasne zle som nemohla ale po par tyzdnoch len na brusku.

hlubkamary
25. jan 2013

odporucam spat hocijako, pokial spat mozete 🙂

zuzulica
25. jan 2013

ak to tebe neprekáža tak môžeš, malému to nevadí 🙂

lin123
25. jan 2013

ked Ti to nevadi, mozes,ja som tak spala pomerne dlho..len ked uz budes mat velke brusko v 7.8.9.mes.neodporuca sa spat na chrbte

hruska82
25. jan 2013

Ja som nevedela. Pred tehotenstvom som zaspavala iba na brusku...no ja som uz v piatom tyzdni mala take malinkate vypukle brusko. Som vysoka, stihlej postavy, a ja som zo zaciatku mohla spat iba na lavom boku....kazda dalsia pozicia bola trosku nepohodlna. V kazdom pripade, ak ta nic neboli a je ti tak pohodlne, kludne! Moja teta este aj posledne tyzdne spavala na brusku, maly zdravy ako buk 🙂 Prijemne tehulkovanie 🙂

sophia85
27. jan 2013

môžeš,pokoaľ ti to nevadí 🙂 Ja som nemohla,aj ked predtým som najradšej spala na bruchu

lienka1701
20. feb 2013

vraj sa to neodporúča...že potom neskôr môžeš tlačiť na bábetko....ja som nikdy tak nespávala aj ked som nebola tehu...takže ja som nemala problém sa odvykať ked nebolo z čoho...radšej inú polohu ak sa dá 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre