Môžem si počas prvého trimestra farbiť obočie?

55alexandra55
8. nov 2013

Chcela by som si zafarbiť obočie čienym šampónom Palette, uškodí to babätku som v 6tt

lejlla
8. nov 2013

podla mna mozes.ja som si farbila aj vlasy a deticky su obe v pohode...ved tehu nie je choroba 🙂

stanislavao
8. nov 2013

podla mna obocie sa farbi u kozmeticky a nie samponom doma.

shopoholocka
8. nov 2013

Kludne si ho mozes zafarbit a dokonca aj doma,nic zle tym neurobis ani sebe ani drobcovi🙂

katarinka32
8. nov 2013

kludne si mozes zafarbit obocie aj vlasy, ja som to pocas tehu robila a vsetko je ok

hviezdicka111
8. nov 2013

ja som mala na zaciatku podobnu dilemu, ci melirovat, alebo nemelirovat vlasy...ale uz som to mala otrasne, povyrastane a teda sa melirujem dalej... zase nemozeme chodit ako strasidla 😉
takze kludne si nafarbi, podla mna riesit veci, ci sa farbit, melirovat, dokonca lakovat nechty atd, je uz prehnane...

m_ij_ka
8. nov 2013

kľudne môžeš, aj ja som si v tehu farbila vlasy a všetko je ok aj deti

monvitka
8. nov 2013

aj nechty si môzeš ostrihať 😀

bbarboraa
8. nov 2013

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee nemozes lebo obocie ma priame cievne spojenie s placentou 😎 len to nerob inak sa ti narodi cernosko 😝

iwesska
8. nov 2013

Ked by som si ja farbila obocie, tak v prvom rade farbou, ktora je na to urcena. Na sampone Palette je jasne napisane, ze nesluzi na farbenie obocia, mihalnic. Ale kludne riskuj svoje zdravie, ked ti nevadi 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre