Môžem si nafarbiť vlasy v 35 týždni?

tehullka
13. feb 2012

Som v 35tt a chystame sa na jednu oslavu. Mám strašnú chuť si nafarbit vlasy. Myslite ze mozem?

anjelicek26
13. feb 2012

Isteze mozes, farba neprechadza cez pokozku do krvneho obehu, teda ani nie cez placentu a teda ani nie k dietatu. To, ze sa v tehu nemaju farbit vlasy skor znamena, necuchat tie vypary - takze si poriadne otvor okno alebo zvol farbu bez amoniaku.

katren
13. feb 2012

preco by si si nemohla???ja mam sestru aj maminu kadernicky a farbili mi cele tehu.....

mandragora22
13. feb 2012

nemozes farbyt, mozes iba farbit 😀 😀 😀 😀

stardust
13. feb 2012

nafarbyt nie, nafarbit ano 🙂

alenka600
13. feb 2012

Urcite mozes a kazdopadne to urob. Ja som cakala a cakala, ze si zafarbim tesne pred porodom, lebo potom nebudem mat cas. No a mala nas prekvapila a narodila sa v 37mom tyzdni a ja mam nezafarbene vlasy na vsetkych foto 🙂

ewka1980
13. feb 2012

JA si farbím vlasy celéééé tehu.... 😀 😉

fairynika
13. feb 2012

ja som mala zakazane od doktora...aj ked uz su farby nie take agresivne...ale ja som nefarbila...posluchala som na slovo a zakazal mi toho vela a take kuzelne tichucke spokojne babo mam neviem ci to bolo tym vsetkym ale som vdacna moc 😀 😀

zuzana17
13. feb 2012

môžeš

lucka1987
14. feb 2012

jasne ze mozes.. ale davaj pozor na vdychnite vypary... vetraj... aj ja som si dva krat farbila v tehptenstve a tiez mam spokojne tichucke babatko

petkave
14. feb 2012

Ja som si farbila pravidelne aj počas tehotenstva.

chovancova27
14. feb 2012

ja som sa farbila raz, s tou farbou Mousse Loreal, bez amoniaku...

gaby21
14. feb 2012

A preco by si nemohla? Zato ze si tehotna nemusis vypadat ako strasiak 😀

poleva
14. feb 2012

zase super otázka,,,

monika2606
14. feb 2012

aj ja si farbím celé tehotenstvo , by som vyzerala 😀

katmi
14. feb 2012

presne.. preco by si nemohla???? ide len o to, nedychat velmi amoniak.. cize skor bezamoniakove farby pouzivat.. ja som si farbila vlasy cele tehotenstvo...

betina1984
14. feb 2012

Jasné, že môžeš, ja si ich farbila v 37 tt., tesne predtým ako som išla do pôrodnice...

adulienkaa
14. feb 2012

samozrejme, že môžeš 😉 ja som si farbila celé tehotenstvo vlasy 😉 😉

pingu1
14. feb 2012

zasnem

zsuzsika1
14. feb 2012

veru aj dobrá kaderníčka upozorní budúcu maminku! ja som ešte nefarbila,ale chystám sa konečne,vraj v posledných týždňoch sa už môže,ale naozaj treba dodržať to,čo tu už písali maminky,riadne vetrať a nedýchať to zbytočne 🙂 a to ste vedeli,že aj lak na nechty škodí??? 😖 dávam pozor aj na to,aký krém používam,lebo ved dnes už naozaj takmer všetko škodí,ale naviac treba dávať pozor naozaj prvý trimester,kedy plodu môže všetko ublížiť najviac...

lusita
14. feb 2012

taketo nieco ma vie riadne nahnevat:nemoze sa toto,nemoze sa tamto..tehotenstvo je normalna vec,jem vsetko,pijem vody a caje na ake mam chut,chodim ku kadernicke-a v zivote som u nej necitila ani zapach z farby-v dnesnej dobe sa uz nerobia farby ako kedysi,tie v obchode smrdia,tak staci si otvorit okno,lakujem si nechty-pri tom si otvorim okno koli smradu a nerobim to kazdy den..mozno by nieco taketo skodilo keby sa to robi kazdy den,ale myslim si, ze kadernicka raz za dva-tri mesiace babu neuskodi a ta farba urcite nie..a je milion dalsich veci ktore sa vraj nemozu,nemaju..podla mna je to blbost.

moniciak
14. feb 2012

Úplne súhlasím s @lusita a z niektorách odpovedí tu mám dosť... zostáva tu len otázka ako chcete pred tým všetkým deti ochrániť po narodení keď budú mať 7 8 17 rokov to ako budú žiť v izolácii??? 🙂 Ako každý má právo na názor ale niektoré veci tu už hraničia s normálnym rozumom normálne si nafarbi keď chceš ja si farbím len šampónom 24 umytí aj v tehotenstve som si ním farbila aj som si lakovala nechty aestete neviem co 🙂

spalka
14. feb 2012

mozes, nie je to nieco, co by si robila kazdy den 😉... aj maminky chcu byt predsa pekne

kacsik
14. feb 2012

ja si farbím stále, nechápem prečo by si nemala 🙂 len tu farbu moc neovoniavaj :P

ginger_fox
14. feb 2012

samozrejme ze mozes 🙂 ja som si farbila vlasy vecer pred porodom(mala som planovany), lebo mi bolo jasne, ze ked sa syn narodi, tak sa k tomu tak skoro nedostanem 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre