Ahojte viete mi poradit ako je to s farbenim vlasov v tehotenstve?Môžem si farbiť vlasy?Nie je to riziko?
ja som pouzivala normalne farby ktore aj pred tym. kukala som ten amoniak, niekde pisu, ze menej amoniaku obsahuju a sme tu 🙂) neboj, pokial nefarbis vlasy kazdy tyzden je to o.k. mam kamosku ktora malovala steny so syntetikou v prvom trimestri, nevedela, ze je tehu a mala je v poriadku. za tu pol hodku dokial to bude na hlave sa nic nestane. a ja farbila hned v 13 tt!!!
Ahoj ja som pouzivala hennu.
Velmi kvalitna a neskodi,to je hlavne.
http://www.hennayvette.sk/vlasy-c-155.html?zeni...
odtialto som si kupovala farby.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@meggynkaa citala som, ze pouzivat farby bez amoniaku, ja som pre istotu cakala po prvom trimestri a potom som si vlasy nafarbila. Farbim raz za tri mesiace, kvôli tomu, ze som citala, ze caste farbenie sposobuje rakovinu neviem ci lymfat. uzlin ci coho, ze to proste skodi hlavne na dych. cesty a tak tak som sa zlakla ale vravim v tehu som farbila, vraj tie farby su uz menej skodlive a clovek sa proste chce pacit.