ahojte potrebujem radu chcela by som si zafarbit vlasy ale som v 5 mesiaci tehotenstva neviem ci mozem ci to niako neuskodi alebo neviem dakujem
Ja si tiež farbím vlasy počas celého tehu, farba ako taká neuškodí, dôležité je aby neobsahovala amoniak a príliš nesmrdela počas farbenia, aby ti neuškodili tie výpary...
ja tiež dofarbujem, dnešné farby sú už šetrnejšie ako kedysi ;)
kľudne si môžeš farbiť vlasy
jasne ze mozes
ano, mozes
samozrejme,ze môžeš 😉
áno, kludne si môžeš dať zafarbiť vlasy a ja som si pri oboch tehotenstvách dávala farbiť vlasy 😉
farbila som si vlasy ked som bola v tretom mesiaci, a budem aj neskor.. Pouzila som farbu kde je minimum amoniaku .. 😉
mne moja gynekol.na to povedala len toľko,že mám počkať ,kým prejde prvý trimester a potom môžem🙂
áno môžeš
mne kadernicka odmietla nafarbit vlasy ked som povedala ze som tehotna....ze mi da jedine tonovanie....bola som v 6 mesiaci....
Ja som si počas oboch tehu farbila á cca.6-8tyždňov na blind.Gyn mi povedal,že v tom nevidi žiaden problem a aj jeho manželka si farbila.Ale z vlastneho presvedčenia až po 1trinestri.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mne moja lekarka povedala, ze sa moze