Môžem si dať v tehotenstve anestézu?

wewka456
26. jún 2019

ahojte baby chcem sa opýtať existuje nejaká krátkodobá anestéza ? A kde ?Som v 6mesiaci a zubár mi má trhať 5 zubov a ja mám fakt strašný strach zo zubárov že len keď som tam prišla a povedal mi to som sa rozplakala ja nedám ani jeden zub nie to ešte 5 viete mi prosím pomôcť/poradiť čo mám robiť? Kde mám ísť?

pribinak
26. jún 2019

Neda sa to trhanie odložiť, alebo vytrhnúť len 1-2

sapetka
26. jún 2019

@wewka456 no ja by som veru nesla.. fu a 5zubov? To co si porobila🤣

lucka12399
26. jún 2019

@wewka456 ak to neni akutne tak by som pockala .. ak by sa dalo

wewka456
autor
26. jún 2019

Ja si nemyslim ze je to akutne vydrzala som doteraz a neboli ma nič.. len som mala taku korunku na svojom prednom zube a moj zub mam uz tak pokazeny ze mi korunka vypaduva tak len toho sa bojim ze by som bola bez predneho zubu😃 ale tak trhanie 5 a este predneho zubu plus zase kym mi spravi novy zub ach to ja nedam..neporobila som nic len som mala zlu skusenost zo zubarkou a mam teraz panicky strach a nebola som u zubara x rokov...ale aj doma mi vravia ze ak to neni akutne ze si to nemam dat trhat ze je to blbost tak vela zubov trthat..ked mi to doteraz prilepili tu korunku dako do porodu to hadam este dako môžu neviem ci chce zubar len zarobit alebo co 😞

alex49
26. jún 2019

požiadaj druhého zubára o konzultáciu, ak to nie je vážne, tak by som si ich dala trhať až po pôrode

halci
26. jún 2019

Podla mna nie je nebezpecna samotna anesteza ako skor vsetok ten velky stres kt. sa moze preniest na dieta. ak ta nic neboli, asi by som pockala a dala si to urobit az po porode.. alebo skus ist k inému zubarovi co ti na to povie.. ja sama mam hrozu zo zubara (od detstva) takze velmi dobre poznam o com pises..

lindusss2016
26. jún 2019

@halci samotna anesteza je nebezpecna vzdy aj pre netehotne.... ak by ale bola pre plod neskodna, ako pises, tak by ju davali tehotnym hala bala, ale mne ako tehotnej nepichla ani len lokalnu, takze celkova sa urcite nedava len tak

halci
27. jún 2019

@lindusss2016 myslela som samozrejme lokalnu anestezu..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre