Môžem si dať v 8. týždni Flektor od bolesti?

mia_ko
23. aug 2013

Ahojte, dnes som bola na výplni zubného korena pričom mi vypaloval dasno, čistil kanáliky. Po učinkovaní injekcie ma to dosť bolelo tak som si dala flektor v prášku (nedalo sa to vydržať). Môže flektor nejako ublížiť dieťatku? Ďakujem

hameeda
23. aug 2013

veď si prečítaj príbalový leták, ono aj tak si si ho už vzala, takže ak sa nemôže tak už ostáva len sa modliť 😀

simonkazga
23. aug 2013

v príbalovom sa píše, že je kontraindikovaný od 6.mesiaca gravidity. V prvých piatich mesiacoch sa má užívať len v naliehavých prípadoch aj to len v najmenšej dávke a v krátkom období.

stanka810
23. aug 2013

ono by sa pocas tehu nemala davat ani injekcia

bianca
23. aug 2013

je to silne svinstvo.Pred tyzdnom bol aj v spravach tak aj laik by si to mal uvedomit.Je to liek na lekarsky predpis.Akoze nepochopim.

nikolka2
23. aug 2013

Tehotenstvo nie je choroba ....mne zuby spravili ,,,aj mi rezali dasno ,,,pri obidvoch 😀 a som tu aj moje detičky ..a brala som proti bolesti Frektor 🙂 pikoška ,,moja mama vedela , ze je tehotná len vtedy ked ju zuby začali bolieť 😀

darka2001
23. aug 2013

Nemal by sa ,ale teraz to uz mas jedno.inj u zubara sa moze,je to len lokalne,ale asi by som inak uvazovala keby ma nieco bolelo,drz sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre