Môžem si dat trhať zub v 26 týždni tehotenstva?

malamajka91
10. nov 2011

som v 26tt a pocula som ze sa vtedy nemozu trhat zuby.gynekolog mi odporucilbez injekcii ale zubarka mi chcela dat injekciu.co mi poradite prosim???

katka3012
10. nov 2011

Ahoj,no nemalo by sa ,ale ked zubok boli,tak je to na nevydrzanie.Ja som si tiez nehala vytrhnut s inekciou a to som bola uz s velkym bruskom 😉 Zalezi aj od zubara,jeden ti zubok nechce vytrhnut,druhy uplne bez problemovo .

anibas
10. nov 2011

ahoj - mne v 32. tt. trhali 8-ku s injekciou a v pohode - dr. vravel, že radšej v tehotenstve ako potom nejaké zápalové komplikácie po pôrode 😉

katka1981
10. nov 2011

Ahoj, mne trhali v maji zub mudrosti a mala sa narodila v juni. Vraj lepsie po 8. mesiaci (poovedal zubar) ale ked som sa pytala gynekologa, ze ci malej neublizi jedna injekcia, zasmial sa, ze kludne aj dve. Bez injekcii by som urcite nesla. Porad sa s gynekologom. Lydokain (mezokain) posobia lokalne, tam by nemal byt ziadny problem.

radlinka
10. nov 2011

Mne trhali 5 dni pred porodom, v zivote nikdy...keby viem, dam si ho skor, ale zapal bol tak silny a bolestivy, ze sme to museli prezit. Dostala som dve injekcie a aj tak mi nezabrali. Ale sme tu 🙂 Drzim palce, cim skor, tym lepsie. A daj si injekciu, nenechaj telo a baby trapit, lebo je to riadna bolest 😔 😔

ajca123
10. nov 2011

Ahoj ja ked som bola v 20tt tak mi lekar vrtal zubok s inekciou. A ked sme boli na chate tak mi praskol,musiel ist von a potom ma bolel dalsi a ten tiez isel von v 26tt a nase babo v brusku je ok.. Tak za cele tehotenstvo som dostala 3injekcie a mam uz pokoj od bolesti 🙂

evickapooh
10. nov 2011

mne trhali v 23 tt,s injekciou....ale aj tak to strasne bolelo....myslela som ze porodim od bolesti...ak ti to velmi boli...tak ina moznost nie je....ale ja by som pockala aspon do 32 tt...

tehullka
10. nov 2011

ak ta to boli nieje dobre cakat. ja som bola vcera na pohotovosti, ale doktor mi zub iba vyvrtal a zavloskoval nejakou specialnou vlozkou pre deti a tehotne. Ale v 15tt som skoncila na chirurgii co mi zubarka dokaslala trhanie a musela som ist na tu chirurgiu. Ale co som sa ja popytala tak ze nieje dobre robit nejake drsne zakroky aby sa nevyvolal nahodou porod. Ale ja som tiez prave vcera riesila ci ist alebo neist. Ale uz koli drobcekovi je na mieste pretrpet bolest a tu chvilu vydrzat. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre