Mam neskutocne bolesti a bojim sa dat si tabletku od bolesti...mozem IBALGIN 400 ??? Poradte prosim , dakujem
žiadne analgetika 😢
ako písali len paralen
homeopatika
a bolesti coho?
ako pise zuzka38 mozes paralen
paralen,panadol...
Ibalgin urcite nie!!! Paralen mozes 🙂
paralen
v tretom trimestri urcite nie!!!
Nie...iba Paralen..
radsej nie moze malickemu poskodit. paralen alebo nic.... radsej sa porad s gynekologom.... poradi ti.
mojej sestre ho poradila dr. jednen za den moze ale opotom uz nic brala ho pri zapale zaludka
nie ibalgin nie. V tretom trimestri gravidity hrozi pri jeho uzivani predcasny uzaver ductus arteriosus plodu a renalna dysfunkcia, ktora moze vyustit az do poskodenia obliciek...paralen je liek prvej volby u tehotnych pri bolestiach, takze ten bez obav 🙂
ibalgin /ružová pilulka) je najväčší humus medzi liekmi 🙄
nie
opet potvrdim ze ibalgin nie len paralen alebo panadol - len to, co obsahuje paracetamol
preboha!!! to by som si nedala ani keby nie som tehotná! Ibalgin určite nie... keď tak Paralen, ako baby spomínajú.. obsahuje paracetamol, ktorý nie je až tak škodlivý pre bábo...
a myslite si,ze ten paralen je bezpecny?
Pokial to nie je v oblasti brucha a krizov,tak sa daju pouzit bylinkove naplasti, je ich viac druhov,treba sa opytat v lekarni.
Dostat aj turmalinove napalsti stop bolest, info je na obale.
Ja napalsti pouzivam na zapal trojklanneho nervu, nalepim na lice a za dva dni mam po bolesti
a hlavne najst pricinu bolesti a tu odstranit,nie len prekryvat bolest, to nic neriesi
nie paralen...
Ahoj zalezi od coho mas bolesti, ja som neuzivala nikdy nic, ale mala som zapal nervu v zube a paralen mi teda nezabral ani nahodou, asi po 2 dnoch nespania som sa radila s kade kým, a gynekolog povedal, že si mam dať ibalgin max 1 za den...mala som vsak uz aj vysoke CRP a to je horsie pre dieta mat zapal v tele ako zjedenie ibalginu....
Ešte aj na začiatku som mala horučky ( ako v I trimestri) a na infekčnom mi kazali striedať paralen a s ibalginom...lebo ibalgin zaroven posobi protizapalovo, co paralen len proti bolesti. A bolo dolezite zapal zmiernit kvoli babatku...Takze je dolezite aka je to bolest, ak vsak to nie je vazne tak to vydrz pripadne ten paralen , vela pit ....
Ja som mala ibalgin v I aj II trimestri....tak dokopy asi 4ks...za obe obdobia... na odporuč. lekára, neviem či v III je rozdiel vo važnych pripadoch....
Ahojte prosim.nesudte ma stasne ma bolel zub a uz som.to nevydrzala dala som.si detsky ibalgin sirup dufam ze babetku sa nic nestane viem ze si hovorite najprv si ho zobere a teraz ju svedomie zere ale uz som.zufala 😢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nie, paralen mozes