Môžem si dať epidural ak mám protilátky v krvi?

jolly2
20. sep 2019

Ahojte chcela by som sa spýtať či má volaka mamička skúsenost s protilátky v krvy v tehotenstve môže sa dať žene ktorá má protilátky epidural ďakujem

jenny333
20. sep 2019

Dobry den. Ano mala som protilatky ale to bolo po prekonani boleriozy. Rok nato som otehotnela. Epidural mi davali z po porode som mala dake divne vysledky krvy ze sa mi menila akoby krvna skupina rozsirovala sa o dake podskupiny. Mysleli si ze mi menili predtym krv na inu krvnu skupin čo sa však nestalo. Isty cas som nosila aj taky papier zo sebou v ramci krvy koli specifikaciam krvnej skupiny keby som mala nahodou uraz a mdnili krv aby vedeli aku. Ale vraj sa toto stava po porode. Mozno mne to zapricinila aj ta bolerioza ktovie tu som liecila až rok.

beatik3
20. sep 2019

@jolly2 moze sa dat, ale aj tak ci sa epidural poda alebo nie rozhodne lekar ak bude vsetko v poriadku a bude sa dat 🙂

zuzik307
20. sep 2019

@jolly2 nesuvisi to spolu...podat sa moze, ak su dobre hodnoty zrazacich faktorov a dostatocny pocet dosticiek...

jolly2
autor
20. sep 2019

Ďakujem pekne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre