uz sa zacinam otvarat na 1 P. kupanie vo vani je jedine miesto kde ma chvilu nic neboli, kde sa citim lahka.kupete sa daktora?
..ja sa len bojim infekcie, minuly mesiac som mala akutny uroinfekt, som stale doma, tak ci to nemohlo byt s kupania vo vani.
vanu si ale stale cistim...pouzivam lactofeel mydlo.
Ahoj ja som na konci 38tt,som otvorena na 2,5cm a kupem sa v pohode 🙂 Ako pises je to jedina vec ktora ma uvolni 🙂
Ahoj ja som sa kúpala do konca. týždeň som prenasala a snažila som sa porodiť sama tak som si dopriala teply kupeľ každý den. Otvorena som bola od 24tt - do odchodu do porodnice na 2.5prsta. A vysledok - v tej vani mi asi odtekala plodovka co som nezistila. tiekla mi tak slabucko že som na to ani neprisla až na kontrole mi povedali že už nemam žiadnu a musel sa okamžite pôrod vyvolat...
ja som este den pred porodom vo vani kupala. Len nesmies mat velmi teplu vodu. Cim teplejsia, tym sa moze porod skor spustit a ja som veru na noc rodit nechcela 🙂 a bola som otvorena na 4 a nic, pohoda.
jasné, môžeš
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@swojska pokial si uz atb. preliecena, kupat sa mozes.
osobne by som spravila to, ze by som nemala horucu vodu, a do vody by som si nakvapkapala citrovital. je antibakterialny.
samozrejme vanu umyt riadne. vyplachnut a vydezifikovat. dezinfekcny sprej maju aj DM.