Môžem sa kúpať v prírodnom kúpalisku?

oktobermimi
26. júl 2013

ide o to že v tej priehrade su volne plávajúce ryby... tak či to nejako môže uškodiť alebo nie... ďakujem

hajajanka
26. júl 2013

Na rovinu? Ja by som si tuto cinnost odpustila. Volne plavajuce ryby su ten najmensi problem. Take sinice alebo ine bakterie su nebezpecnejsie.

ada510
26. júl 2013

Kúpať sa môžeš len v bazéne najlepšie s čistou pitnou vodou alebo vo vani...;)

lejlla
26. júl 2013

urcite by som tam nesla.

brumka
26. júl 2013

ja by som sa jazere ci priehrade nekupala a ak sa tak strasne ches ist kupat chod na plavare nie na kupalisko. tam bude teraz menej ludi cize menej bakterii. mi celorocne chodime dnu ako vun, je tam menej ludi

mircalla
26. júl 2013

neblazni.....ani omylom, tam by som nesla ani netehotna

anjelik2509
26. júl 2013

ja na tvojom mieste by som to určite NEROBILA...Ja som tiež tehotná a kúpem sa, teda lepšie povedané, len sa sprchujem iba doma...Nechodím nikam na nijaké kúpaliská a neviem ešte kam...Máme síce doma bazén pre malú, ale kúpala som sa v ňom dokopy toto leto asi dva razy...Tehotným sa odporúča kúpať sa len ak nemajú gynekologické problémy a aj to len v špeciálnych bazénoch určených pre tehotky...Takže nie, nikdy nevieš, čo sa tam môže nachádzať..

tea333
26. júl 2013

podla mna to nie je v pohode

zuzin78
26. júl 2013

Ach jaj tehulka neblazni. Ked sa potrebujes schladit sup do sprchy a nie do jazera /priehrady. Nikdy nevies co tam chytis a bude neskoro potom plakat ...

hori
26. júl 2013

@oktobermimi ja som kupaci maniak a tento problem som presne riesila pred dvomi rokmi, mala som podobny termin... ak nie si nachylna na mykozy, nemas gynekologicke problemy... v pohode to nie je, ale da sa... ja som si vtedy povedala, ze do 30 tt a dost, viac neriskujem... 😉

jankaba1
26. júl 2013

Tieto nazory mi pridu prehnane. Podla Vas nase babicky sa kupali v bazenoch? Jasne, ze v prirodnych jazerach. Ludia v dnesnej dobe stresuju a vo vsetkom hladaju problemy. Podla mna skor nieco chytis v termalnom kupalisku ako v prirodnom. Ja mam 2 deti a urcite moj zivot neriadim podla kniziek. Jasne, ze su nejake obmedzenia, ale preco sa neschladit....Ak su ini ludia v pohode, co sa tam kupu-tak preco nie aj ty.

sandri
26. júl 2013

citala som viacero clanko o kupani sa v tehotenstve - vo vseobecnosti sa kupat mozes v mori alebo v prirodnom jazere, kde nie su sinice. Viac napr. tu: http://baby-web.topky.sk/clanky/a1611-Ste-tehot... Ja som sa bola kupat v stredu a uplne v pohode, chystam sa ist aj cez vikend. Ale bola som na jazere, kde som si ista, ze kvalita vody je skutocne vysoka. Odporucam ti preverit si kvalitu vody daneho prirodneho jazera na webe, urcite to niekde najdes. Kupaliska sa absolutne neodporucaju. Pripadne si zadovaz tie tampony pre tehotne, co maju zabranit rozsireniu infekcie.

malinkaaninka
26. júl 2013

over si či tam nie sú sinice.zavolaj na nejaku hygienicku stanicu,alebo neviem kto to má pod palcom.to by bol problem,keby tam boli sinice.ale inak netreba preháňať,rozhodne sa nekup v destilovanej bio eko vode 🙂

bimba01
26. júl 2013

ahoj, pokial si nemala ako netehotna problemy s infekciami z kupalisk a jazier a pokial mas overenu kvalitu vody, kludne sa kup. nevidim v tom najmensi problem. podla mna tehotenstvo neznamena nejake chorobne obmedzovanie sa. ked je vonku 40 stupnov, je lepsie sa ist schladit k vode ako trpiet horucavy. ja som bola tento rok uz na kosariskach, v senci aj na matadorke.... v minulosti som ziadne problemy nemala. jedine, co sa mi teraz stalo, ze ma pichla vcela ;)

nikolet_89
26. júl 2013

presne tak ak si nemala problemi pred tym myslim, ze nebude ani teraz...ja som sa kupala ci v mory, jazere, bazene a vsetko ok

alena16
26. júl 2013

Normálne nemusí byť náchylná na mykózy, ale v tehotenstve to môže byť inak, vtedy je žena náchylnejšia. Ja by som sa určite nekúpala, aj keď som maniak do kúpania. To som si radšej naplánovala otehotnenie tak, aby som bola tehotná mimo leta.
@jankaba1 Pochybujem, že naše babičky mali čas, chodiť sa kúpať. 🙄 To skôr okopávali krumple na poli...

mirage
26. júl 2013

Ja som cele tehotenstvo preplavala, a to doslova. Plavanie milujem, plavala som v jazere, cistom v mori.. Ryby ake plavaju podo mnou ma vobec netrapili. Je to ovela lepsie ako chlorovy bazen. A tehotenstvo som si naplanovala tak aby som mohla chodit plavat../zart/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre