Ahojte baby chcela by som sa opýtať som v 7 tt. Môžem sa kúpať v bazéne kde sa nachádza chlor a kúpu sa v ňom iba rodinný príslušníci ktorý netrpia žiadnymi kožnými ochoreniami ani ničím podobne ?
@natalia120401 keby sme mali bazen, tak v domacom by som sa tehotna kupala.. ak chces istotu, kup tie špecialne tampony
Sú ženy, čo sa v pohode takto kúpu a nič. A sú také, ktoré sú v tehu viac náchylné na zápaly a pod., tak sa radšej kúpaniu počas tehu vyhýbajú.
Jedna sa tuto otázku pýtala v poradni gynekológa a odpovedal jej, že v domácom bazéne je to v pohode.
@natalia120401 ja som sa bola v 9. Mesiaci kúpať v Maďarsku na kúpalisku a pohoda
Aj z naseho bazena som chytila infekciu a pritom dodrziavame maximalne hygienu, niekto je proste citlivejsi tam dole.
Tyzden pred porodom som sa rochnila na kupalisku kazdy den teta co trhala listky si robila srandu ze tam asi aj porodim bolo skoro 40 stupnov cely tyzden v byte na skapanie.. Nic mi nebolo nic som nechytila..ak si nachylna na mykozu kup si tie kupacie tampony
Ďakujem Vám za odpovede ☺️
Ja by som nesla, v bazene sa este nakupete za zivot.. precitajte si o tom viac.. v takom tyzdni vam ani lekar nemoze dat nic na pripadnu infekciu..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natalia120401 ja som sa pocas tehu kupala aj normalne vo verejnom bazene v lete... A ziadne problemy som nemala. Pokial nemas kvasinky, tak je to uplne v pohode aj vo vyssom stadiu tehu.