Môžem sa ísť kúpať v 26. týždni na Zemplínsku Šíravu?

milka1533
24. júl 2013

Ahojte chcem sa spýtať môžem sa ísť kúpať na šíravu?🙂..

alchemilkazltozelena
24. júl 2013

ja by som nesla..a uz vobec nie tehotna do tej vody..NIKDY

sharlotta
24. júl 2013

Ak chces nieco chytit...

onlika
24. júl 2013

tiez by som to neriskovala

mircalla
24. júl 2013

Ja by som tiez nesla, ani nahodou.

sandri
24. júl 2013

vo vseobecnosti je kupanie sa v jazerach a v mori pre tehotne povolene. V bazenoch sa to neodporuca z dovodu zvyseneho rizika infekcie... ale ak si chces byt 100% ista, ze nic nechytis, daju sa kupit tampony pre tehotne proti infekcii. A mozes sa s kludnym svedomim kupat 😉

jaja018
24. júl 2013

@milka1533 kľudne môžeš ak si ok. Ja som bola včera na termálnom kúpalisku a bolo super. 🙂

joannie
24. júl 2013

nejde len o infekciu..ja by som do takej spinavej vody nemohla ani vstupit, ani sa nu pozriet, nie to tam este plavat..a ten smrad..fuj, ved to je otras ☹ ani keby bolo 100 stupnov a hrozilo by mi ze sa roztopim 😀 radsej sa schladim inak a ooooovela prijemnejsie 😎

janinah
24. júl 2013

tehotenstvo je len 9mes. a zažiješ to raz,dvakrát za život....niektoré veci sa predsa dajú oželieť v tom čase,či nie? ak sa niekto pýta prečo? lebo to nie je bez rizika 😒

katrinka8
24. júl 2013

Ja by som si overila na RUVZ, co sa tyka bezpecnosti a cistoty vody na Zemplinskej Sirave. Skus pozriet sem.
http://vodanakupanie.sazp.sk/index.php?w=cGFnZT...

jarmillka
24. júl 2013

Sírava je čistejšia ako kupaliska.. pozri sem 🙂 http://michalovce.korzar.sme.sk/c/6556907/sirav...

inffinity
24. júl 2013

Těhotná se radeji koupej jen doma ve vaně je to nebezpečné..já osobně bych nešla nestojí to za to!!

brisilda
24. júl 2013

osobne by som sa tam nekupala ani ako netehotna ne to v tehotenstve ..... ale tak kazda sme ina 🙂 tento rok som pocula, ze je tam vazne cista voda 🙂

kvieta
24. júl 2013

Šírava je inak čistá, teda nezávadná, ale ako tehotná by som vliezla iba do horskej bystrinky 😉 Dá sa to predsa vydržať a po kolená môžeš hocikam 😉

janeita
25. júl 2013

ja by som nešla, šírava nie je tak čistá ako sa zdá- možno je čistá, ale plná chemikálii
V humennom je čistička odpadových vôd vyčistený odpad pustaju priamo do laborca a ten tečie aj do Šíravy.
takže voda moze byt cista-ale chemicky

whiterosses
25. júl 2013

ja by som nešla, ..

iapam
10. júl 2023

Zemplinska sirava

veronicka1901
10. júl 2023

Existujú tampóny do vody. Je to pre teba bezpečnejšie ako kúpalisk. Kúpala som sa počas všetkých troch tehotenstiev, ale jedine s tampónom. Hneď po vyjdení z vody prezliecť do suchého. Nikdy mi nič nebolo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre