Ahojte chcem sa spýtať môžem sa ísť kúpať na šíravu?🙂..
Ak chces nieco chytit...
tiez by som to neriskovala
Ja by som tiez nesla, ani nahodou.
vo vseobecnosti je kupanie sa v jazerach a v mori pre tehotne povolene. V bazenoch sa to neodporuca z dovodu zvyseneho rizika infekcie... ale ak si chces byt 100% ista, ze nic nechytis, daju sa kupit tampony pre tehotne proti infekcii. A mozes sa s kludnym svedomim kupat 😉
nejde len o infekciu..ja by som do takej spinavej vody nemohla ani vstupit, ani sa nu pozriet, nie to tam este plavat..a ten smrad..fuj, ved to je otras ☹ ani keby bolo 100 stupnov a hrozilo by mi ze sa roztopim 😀 radsej sa schladim inak a ooooovela prijemnejsie 😎
tehotenstvo je len 9mes. a zažiješ to raz,dvakrát za život....niektoré veci sa predsa dajú oželieť v tom čase,či nie? ak sa niekto pýta prečo? lebo to nie je bez rizika 😒
Ja by som si overila na RUVZ, co sa tyka bezpecnosti a cistoty vody na Zemplinskej Sirave. Skus pozriet sem.
http://vodanakupanie.sazp.sk/index.php?w=cGFnZT...
Sírava je čistejšia ako kupaliska.. pozri sem 🙂 http://michalovce.korzar.sme.sk/c/6556907/sirav...
Těhotná se radeji koupej jen doma ve vaně je to nebezpečné..já osobně bych nešla nestojí to za to!!
osobne by som sa tam nekupala ani ako netehotna ne to v tehotenstve ..... ale tak kazda sme ina 🙂 tento rok som pocula, ze je tam vazne cista voda 🙂
Šírava je inak čistá, teda nezávadná, ale ako tehotná by som vliezla iba do horskej bystrinky 😉 Dá sa to predsa vydržať a po kolená môžeš hocikam 😉
ja by som nešla, šírava nie je tak čistá ako sa zdá- možno je čistá, ale plná chemikálii
V humennom je čistička odpadových vôd vyčistený odpad pustaju priamo do laborca a ten tečie aj do Šíravy.
takže voda moze byt cista-ale chemicky
ja by som nešla, ..
Zemplinska sirava
Existujú tampóny do vody. Je to pre teba bezpečnejšie ako kúpalisk. Kúpala som sa počas všetkých troch tehotenstiev, ale jedine s tampónom. Hneď po vyjdení z vody prezliecť do suchého. Nikdy mi nič nebolo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja by som nesla..a uz vobec nie tehotna do tej vody..NIKDY