Ahojte maminky môžem sa opýtať som tehotná môžem sa ísť kúpať z deťmi do Besenovej kúpala sa niaka maminka v Besenovej keď bola v tehu ďakujem za info.
A prosím vás nie blbé komentáre ja sa len pekne pitam🙂
V tehotenstve som úplne bežne chodila do aquaparkov, používaj špeciálne tampóny do bazéna, ak sa chceš vyhnúť nejakej infekcii, určite by som seba ani deti neobmedzovala.
@lenkalukacovicova pri oboch tehotenstvach som sa kupala - kupaliska, aquapark, termalne vody. Tampony som nepouzivala ziadne.
My sme boli vlani v Bešenovej na dovolenke a bola tam kopa buducich maminiek..
Ked som čakala syna bola som v 6 mesiaci v Poprade a v pohode..
No ja by som sa hlavne teraz bála v tomto období, keď korona nie je ani zďaleka na ústupe..
Uplne v klude. Ja som do bazenov pouzivala tampony do vody preventivne, v mori nic.
Ideme na dovolenku na Oravu a dnes som volala sestričke, či sa môžem kúpať a že bez problemov len nie v horucej vode, vyrivky, sauny a že po kúpání použiť gél
Ja by som sa bala infekcie, moze narobit sarapatu
Ale vsetci su taki precitliveli :D ak si nemavala problemy s kupanim pred tehu, tak je dost mozne ze nebudes mat ani teraz. Ja som citliva na bazeny, napr. take aquaparky... po Egri v HU som sa liecila hadam aj dva mesiace. Cize za mna nie termalne kupaliska, tepla voda, virivky a pod. Inak som sa kupala tehu cely cas... v jazere, v bazene.. vsade. Vykyvy teplot horuco vonku, studena voda, tiez nemusia robit dobre.. ale to som ja citila,vliezla som do vody a potom vysla a uz som to nepokusala. Potom to istilo lehatko a sprcha 🙂 Tampony na plavanie som nikdy nepouzivala.
@lenkalukacovicova mne to dr zakázala, že bohvie co si odtiaľ prinesiem, takže som ani nechodila!
Ani pri prvom ani teraz pri druhom! Nebudem nič riskovať, nestojí mi to za to 🤷♀️ kamoška chodieva, nieje tehu, ale vravela, ze skoro pokazde si odtiaľ niečo prinesie a následne preliecuje! Ale tak každý človek je iný, niekto odolnejši niekto menej
@lenkalukacovicova termalne kupalisko urcite nie ked si predstavim ze kazdy si tam chodi mocit a liecit kadejake kozne choroby a vytoky a v teplej vode sa bakterie drzia pekne dlho brrrrrr az ma trasie 😨😨😨😨 ale to som ja nesla by som tam ani netehotna....
ja ti pekne odpoviem .. nie.. nikdy ako tehotná by som do vody na kupku ani v prírode nevliezla. Nech sa s deťmi vo vode kúpe muž a ty si užívaj deku...
@kulumulu123 neboj, termale do bazenov kydaju take mnozstvo chemie ze tam nic zive neprezije ;)
@zooeynka Ale prezije moja dcera si odtial priniesla pekny zapal Dr sa hned pytala ci sme boli na termalnom kupalisku ked mi povedala ze ona by tam za nic na svete nevliezla tak som pochopila a odvtedy co som videla co mi mala dovliekla tak dakujem neprosim
@kulumulu123 to je chyba imunity a nie hnusnej vody. Daco by clovek mal vydrzat bez ujmy na zdravi. (Ja som si z termalu tiez doniesla zapal, ale nezanevrela som na ne)
Žiadne kúpalisko ani bazén v ziadnom prípade ináč ak dačo dostaneš budeš si to vyčítať
Horuce vody sa v tehotenstve neodporucaju koli vyssiemu riziku infekcii skor sa odporucaju chladnejsie vody,prirodne jazera ale termal v tehotenstve a v lete 🤔🤦...
@zooeynka nie je to chyba imunity. To by bol kazdy 4 clovek s poruchou imunitu,co je blbost. V tej vode je proste bordel+ludia sa nesprchuju pred vstupom do bazena,lebo su prasata.
@stanulienkat kazda zena takymito infekciami netrpi, ani po kupani v zahumusenych termaloch. Cize ano, je to nasou slabsou imunitou, bohuzial.
Do horucej virivky by som nesla, inak v pohode. 😊 Drzim palce, uzi si to.
@zooeynka myslim ze imunitu mame super nakolko ma 6r a zatial choroby ziadne ani bezne skolkarske sople ci kasle, teda okrem toho co dovliekla z termalu.... Ale hadat sa Tu s nikym nemienim kazdy nech robi podla svojho najlepsieho zvazenia a uvazenia....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lenkalukacovicova myslím že na každom kúpalisku, aquaparku je to rovnaké. Ja osobne by som sa nekúpala nikde počas tehu. 🤷🏽♀️