Uz od leta ma trapia na obidvoch nohach kurie oka. Teraz ked uz potrebujem nosit cizmy, dost ma tlacia. Kupila som tie naplasti, len sa ich bojim pouzit. V lekarni mi povedali, ze to mozem, lebo ta kyselina salycilova nepojde do krvneho obehu. Ma niekto take skusenosti, alebo viete odporucat aj nieco ine namiesto tej naplasti? Dakujem za odpovede.
jednoduche a velmi domacea na 100% pomaha
nechaj na 4-5 dni dostat citronovu koru - nastrihanu - alebo nakrajanu v rozmeroch kurieho oka ponorenu v octe.
potom to priloz na celu noc nakurie oko - toto rok cca 5-7 dni. a krasne ti zmizne. je to overene, aj mne to pomohlo ajmanzelovi a viem to od pani ktora to ma odskusane na viacerych detoch aj celej rodine... recept ziskala od ludi co si to len a len chvalia.
mna to palilo, ale ja som ti to kurie oko vzdy ihlou alebo noznickami otvorila, aby to lepsie posobilo, takze ja som vydrzala max hodinu s tym.
urcite nie
podľa mňa možeš. to nie je žiadna veľká dávka a je to iba lokálne. to by si sa nesmela v tehotenstve ničím nakrémovať, ani navoňavkovať. by si sa bála, že to všetko ide do bábatka. spýtaj sa v lekárni, alebo gynekológa. ale podľa mňa určite možeš v tehotenstve používať špeciálne náplasti aj na kurie oká, aj na opary a pod. ja používam zn. Cosmos a vlastne aj v tehotenstve. a dievčatá sú zdravé, šikovné a živé až moc. 😀
Myslim ze zakladatelke temy uz netreba odpovedat,kedze uz je tato tema neaktualna 😀 😎
neaktuálna otázka ani naše odpovede, ale niekedy miesto zapínania koníka si treba prečítať v príbalovom letáku pre koho je dane liečivo vhodné ... či už nie je tehotná ako tehotná? 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jednoduchsie a bezpecnejsie je ist na chirurgiu, a tam ti to naraz vyberu bez chemie