Ahojtee babky možem puživat sem tam ked niekam idem parfem ???? alebo este by som sa chcela spítat byvame este vrodičovskom dome a naši su zvyknuti na osviežovace bud do aut alebo do domu do zastrčky ale vždy im to cez noc o tial vyhodim a niekedy aj cez den neuškodi to niako miminkuuu?
@dani345 a to ten parfem pijes? To by si nemala... ani tehotna, ani netehotna 😝
No tak to su tu bud dve rovnake, co riesia vsetko v tehotenstve, alebo ma niekto viac nickov. Hm, priklanam sa k tomu druhemu, pravopis a styl pisania tomu nasvedcuje
Toto je už fake 😀 😀 😀, ktorý sa zjaví na Fun radiu, nie? 😀
Priklanam sa k nazoru
warholette
To pitie ti ozaj uskodi...
Ja by som neriskovala,a vies co ani sa neumyvaj,ani vlasy,vies chemia. Pi len cistu vodu,a jedz len bio a zavri sa do izby nie ze niekedy pojdes von,,v tehu nesmies nic. Aj na wc nech ta prenesie muz,aby si si nahodou tou cinnostou neublizila
Môžeš, ale nemôže to byť fake. Čo sa týka osviežovačov, veľa záleží od toho, v akých intervaloch ich vyhadzuješ.
Vitaj piatok
Ale hybaj niekam s takymi otazkami, to co furt ta ista si robi nove nicky? Stale su tu nejake podobne blbe otazky :D niekto sa musi strasne nudit :D
😀 😀 😀 😀 😀
Dievca dam ti namet na dalsiu cool temu: "Som tehotna a neviem pravopis. Bude take blbe aj moje dieta?"
Urcite nieee ...umyvat len v cistej vode, jest len kasu z lucnych kvetov aby aj stolica mala prirodzenu vonu....Btw...odkedy je tehotnost povysena na kozmicky vyskum vo vakuu????
:D
Jedna sa tu minule pytala ci jej v tehu nemoze uskodit ked ide opekat..myslela ten dym 😀 to uz je ina kava
ako tehotna nesmies pouzivat ani parfem, ani antiperspirant, ani sampon, sprchac, krem, pozor aj na zubnu pastu predsa len obsahuje flour, nejest hriby ani chili a velmi velky , pozor ak priatel fajci ked ste spolu vonku a nepriblizovat sa k ohnu...a ak pouzijes najlepsie je sa hodit na pn lebo uz zacina aj pofukovat vietor vonku a vsetko sa to viri v ovzdusi a objednat si vzduchovu bublinu....
ak ti z toho parfemu nebude zle, tak prečo by si nemohla?
tiež si myslím, že na to nie je nič zle. Preřo by to malo babatku uškodit. Alebo sa opytam inak. Aky parfem použivaš?
@magda15 lebo je tehotna nevies? Ani dychat by nemala😂😂😂😂😂😂
ako tehotna možeš farbit vlasy, použivat parfemy, roznu pletovu, vlasovu, dekorativnu kozmetiku, prečo by si nemala?
prečo by si ako tehotna nemohla použivat parfemy?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dani345 toto sa pýtaš seriózne? ja neviem či ja som padla z hrušky, ale niekedy mám pocit, že tu ženy riešia fakt také nezmysly že až...