Môžem používať parfémy počas tehotenstva?

dani345
7. okt 2016

Ahojtee babky možem puživat sem tam ked niekam idem parfem ???? alebo este by som sa chcela spítat byvame este vrodičovskom dome a naši su zvyknuti na osviežovace bud do aut alebo do domu do zastrčky ale vždy im to cez noc o tial vyhodim a niekedy aj cez den neuškodi to niako miminkuuu?

liesik
7. okt 2016

@dani345 toto sa pýtaš seriózne? ja neviem či ja som padla z hrušky, ale niekedy mám pocit, že tu ženy riešia fakt také nezmysly že až...

warholette
7. okt 2016

@dani345 a to ten parfem pijes? To by si nemala... ani tehotna, ani netehotna 😝

moni244
7. okt 2016

No tak to su tu bud dve rovnake, co riesia vsetko v tehotenstve, alebo ma niekto viac nickov. Hm, priklanam sa k tomu druhemu, pravopis a styl pisania tomu nasvedcuje

lorela
7. okt 2016

Toto je už fake 😀 😀 😀, ktorý sa zjaví na Fun radiu, nie? 😀

liesik
7. okt 2016

@moni244 mňa by len velice zaujímalo, či to píše z dlhej chvíle alebo je naozaj tehotná a trápi ju to. Ja zachvíľu sa budem pokladať asi za divnú, keď nepíšem sem takéto veci a neriešim všetko ako tehu 😀

dominika6
7. okt 2016

Priklanam sa k nazoru
warholette 
To pitie ti ozaj uskodi...

petulda333
7. okt 2016

Ja by som neriskovala,a vies co ani sa neumyvaj,ani vlasy,vies chemia. Pi len cistu vodu,a jedz len bio a zavri sa do izby nie ze niekedy pojdes von,,v tehu nesmies nic. Aj na wc nech ta prenesie muz,aby si si nahodou tou cinnostou neublizila

novana
7. okt 2016

Môžeš, ale nemôže to byť fake. Čo sa týka osviežovačov, veľa záleží od toho, v akých intervaloch ich vyhadzuješ.

alchemilkazltozelena
7. okt 2016

Vitaj piatok

sibalka21
7. okt 2016

Ale hybaj niekam s takymi otazkami, to co furt ta ista si robi nove nicky? Stale su tu nejake podobne blbe otazky :D niekto sa musi strasne nudit :D

l3yla
7. okt 2016

😀 😀 😀 😀 😀

novana
7. okt 2016

@sibalka21 Nie niekto, ale všetci, ktorí tu nazreli. 😀

99zuzula
7. okt 2016

Dievca dam ti namet na dalsiu cool temu: "Som tehotna a neviem pravopis. Bude take blbe aj moje dieta?"

novana
7. okt 2016

@liesik Len niekedy? 😲

sunny8
7. okt 2016
radkamikic
8. okt 2016

Urcite nieee ...umyvat len v cistej vode, jest len kasu z lucnych kvetov aby aj stolica mala prirodzenu vonu....Btw...odkedy je tehotnost povysena na kozmicky vyskum vo vakuu????

madamcoco
8. okt 2016

:D

mirkava
8. okt 2016

@dani345 ked som bola tehotná tak som sa bala aby niečo neublížilo babu, niekedy som to prehánala 🙂 ale toto nerieš ked ti je ta vona príjemná kludne sa vonavkuj... horsie by bolo keby si permanentne vdychovala nejaky acetonn 😲 to by uz bolo na diskusiu

alchemilkazltozelena
8. okt 2016

Jedna sa tu minule pytala ci jej v tehu nemoze uskodit ked ide opekat..myslela ten dym 😀 to uz je ina kava

sense
8. okt 2016

ako tehotna nesmies pouzivat ani parfem, ani antiperspirant, ani sampon, sprchac, krem, pozor aj na zubnu pastu predsa len obsahuje flour, nejest hriby ani chili a velmi velky , pozor ak priatel fajci ked ste spolu vonku a nepriblizovat sa k ohnu...a ak pouzijes najlepsie je sa hodit na pn lebo uz zacina aj pofukovat vietor vonku a vsetko sa to viri v ovzdusi a objednat si vzduchovu bublinu....

liesik
12. okt 2016

@novana už sa moje niekedy zmenilo na stále 😠 😠 😠 😀

damoska
24. mar 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

ak ti z toho parfemu nebude zle, tak prečo by si nemohla?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonka1981
2. dec 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

tiež si myslím, že na to nie je nič zle. Preřo by to malo babatku uškodit. Alebo sa opytam inak. Aky parfem použivaš?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hennyinnsbruck
20. feb 2019

@magda15 lebo je tehotna nevies? Ani dychat by nemala😂😂😂😂😂😂

12romi34
5. mar 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

ako tehotna možeš farbit vlasy, použivat parfemy, roznu pletovu, vlasovu, dekorativnu kozmetiku, prečo by si nemala?

mareri
5. aug 2019

prečo by si ako tehotna nemohla použivat parfemy?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre