Ahojte čo si myslite Mozem použivat osviežovače vzduchu ci do zásuvky alebo normalne rozprašujuce ked som tehotna? momentalne som 20 tyždni ....neuškodi to maličkemu v brušku ???
@mimis13 ahoj,a Tebe to robi dobre?hlavne tie do zastrcky su silne aromaticke,mala som to raz a tyzden ma hlava bolela,tak to letelo do kosa
Skor by som sa bala o Teba ako o dieta
😉
Neuskodi ti to. Podľa mňa vyjdes na ulicu,do mesta a tie výfuky z áut sú horšie ako osviezovace v byte .
radsšj nepoužívaj http://zena-in.cz/clanek/nebezpecna-vune-domova .
@adulikka u nás sa už kúri (Prešov), ale @ericka asi myslela pečené kury;).
Ono si stačí pozrieť zloženie na zadnej časti obalu a hneď ti bude jasne ze to dýchať asi nechceš. Skôr ako dievčatá spomínajú odparovac a prírodný etericky olej v tehu sú dobre citrusové, mandarinka nic koreniste. K tým výfukom vidím veľký rozdiel keď vonku v otvorenom priestranstve s neustálim prúdením vzduchu jazdia autá a zatvorenou obývačkou a silným automatickým prípravkom plným chémie. Tiež si asi nikto kto nechce spáchať samovraždu nenaštartuje auto v zatvorenej garáži. Ach...
@mimis13 načo potrebujete doma osviežovače vzduchu? Ak sa v miestnostiach vetra a nesedí tam prach, nemusíš nič osviežovať ;)
Čítala som članok o tom ako hlavne u chlapcov nepriaznivo posobi chémia uz keď su v brušku. Nielen ta z osviezovacov, ale aj veľa parfumu a deodorantov. Ide skôr o hormóny, ktoré spôsobujú obezitu atd.
Väčšina antiperspirantov obsahuje hliník, parabeny, olovo - bez neho by väčšina nefungovala, PEG, ale aj bht a bha som už videla. Co sa priamo dotkne pokožky máte hneď v tele. Preto sa oplatí čítať zloženia výrobkov. Ak Vám to nestačí pozerajte sa na dobu spotreby, osobne by som nekúpila žiadny výrobok ktorý je nesmrteľný až kým sa neotvorí 😉
ako prepac ale neprehanas to trosku? :D najprv diskusia ci mozes kosit s kosackou a teraz osviezovace? a doteraz si sa toho nebala? och moj boze
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pokial si ich nestriekas do ust by to malo byt v poriadku 😀 Parfum si zabudla spomenut ak nahodou tak aj ten mozes 😀