Mám strasne suchu pokozku... kremovat by som sa mohla stale. Dneska v lekarni som si kupila krem excipial u Lipolotio a teraz vlastne neviem ci sa s nim mozem kremovat aj v tehotestve. Nasla som na mnohych strankach ze ano ale citala som aj take ze nieje vhodne ho pouzivat dlhodobo. Preto sa chcem spytat ci ste ho niektora v tehotestve pouzivali a kremovali sa s nim . DAKUJEM
Ja ho pouzivam uz 20 rokov, sice nie na cele telo, len na ruky, ale nemyslim, ze by to niecomu skodilo, je to ako krem na tvar, tiez pouzivam 1 druh uz zopar rokov.
Urcite ho mozes pouzivat. Mne ho kozna doktorka predpisala pocas tehotenstva v pohode. Pouzivam hydro- aj lipolotio. Mam ho na predpis, dokonca vychadza lacnejsie nez zakupenie v lekarni za plnu cenu.... Nic nedas za opytanie koznej lekarky...
Ja ho používam už asi 10rokov,celé tehotenstvo som sa ním natierala a prežila som 🙂 určite môžeš.a keď chceš mať 100% istotu tak sa skoč spýtať do lekárne.
nie len v tehu, ja od narodenia natieram malého s excipialom.. na predpis vychádza do eura..
podla mna vobec je to kortikoidny krem!!!
určite môžeš,môžu ho používať kľudne aj tehotné,kuk príbalový leták,určite neobsahuje žiadne kortikoidy 😉
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/exc...
Kludne ho mozes pouzivat .
@sonickaopicka nie je to ziaden kortikoidny krem.....(teda pokial si to nemyslela ako vtip.)
Môžeš ho používať ako tehotná,netehotná,dokonca aj po menopauze 😀.
kľudne ho môžeš používať
aj ja som mavala suchu pokozku a pouzivala som krem proti striam od Bepanthenu.Pomahal proti striam aj na suchu pokouku.
Kľudne ho môžeš používať, ale pre tvoju pohodu skoč do lekárne a opýtaj sa. Dokonca aj keď je extrémne suchá pokožka u novorodenca, môže sa používať - na predpis od kožnej lek. vyjde lacnejšie. A môže sa používať dlhodobo - pre môjho syna ho kožná predpisovala 5 rokov odmalička.
Ano môžeš.Ja som si snim natierala bruško počas celého tehu.A natieram s nim aj sina vždy po kúpaní už od narodenia.A dcerku som s nim natierala tiež.
ja s nim natieram denno denne moje deticky od narodenia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja sa s ním kremujem vkuse 11 rokov, koznej vždy poviem, že pre mna by mali vyrábať jedno litrove balenia 😀