Môžem používať Driclor v tehotenstve?

salo
13. jún 2013

Ahojte, neviete mi povedat , ci sa moze driclor pouzivat v tehotenstve? Dakujem.

kattrin5
13. jún 2013

Nakolko obsahuje alkohol asi by som nepouzivala

hevana
14. jún 2013

podla vyrobcu je bezpecny a mozu ho pouzivat aj tehotne aj dojciace zeny

miminkacik
14. jún 2013

@salo prečítaj si zloženie a preštuduj ho na nete 😉 ja by som to neriskovala.. po tehu a kojení prečo nie, budem si ničiť vlastné zdravie, ale bábu by som to nerobila..

pimpulienka
14. jún 2013

nie neriskovala by som.., ale je to samozrejme na tebe

salo
autor
14. jún 2013

@pimpulienka
@miminkacik
@kattrin5 pisala som dnes jednemu gynekologovi na gynda.sk a pytala som sa ho, ci ho mozem pouzivat a napisal mi, ze ano...

kattrin5
14. jún 2013

@salo ja osobne by som ho nepouzivala ani keby mi Svaty Peter povedal ze mozem..kedze viem ze su to chemikalie ktore idu cez pokozku do tela

miminkacik
15. jún 2013

@salo tak keď si už dostala "erudovanú" online odpoveď, načo sa pýtaš aj tu? 😉

luciak231
15. jún 2013

ja ked som ho kupovala v lekarni, tak mi lekarnicka povedala, ze tehotne by ho nemali pouzivat, lebo tym, ze sa nepotis von, tak skodliviny ostavaju v tele...nie je to dobre pre babatko...
inak je super, tiez ho mam nachystany, ale az ked porodim...ja by som si ho v tehu isto nedavala 🙂
myslim ze lekarnici vedia o com hovoria 🙂 ale je to na tebe.

zajaciq
15. jún 2013

ked sa chces dopracovat k nejakej chronickej chorobe, tak zadrziavaj v sebe toxiny. niektori ludia uprednostnia komfortny pocit sucha pred vlastnym zdravim. da sa to pochopit, pretoze su nevedomi. raz im to vsak dojde...

rosegirl2013
15. jún 2013

@salo ja by som ho nepoužívala

katkaagabko
15. jún 2013

Ja som pouzivala a aj teraz ked dojcim. Ale len dva dni za sebou natriet a potom mi to vydrzalo aj viac ako mesiac a v zime vobec som nepouzivala.

salo
autor
16. jún 2013

@miminkacik lebo som sa najskor pytala tu a az potom som dostala erudovanu odpoved😉

ennynka
6. dec 2018

@salo Neviem ci tu este niekto chodite...mate niekto kto ste Driclor uzivali problemy s kratkodobou pamatou?lebo ja som ten pripad a je to vazne...a pripisujem to prave Dricloru...inak si to vysvetlit neviem...

salo
autor
8. dec 2018

@ennynka môžeš to prosim bližšie popísať?

ennynka
9. dec 2018

@salo proste nemam kratkodobu pamät...neviem co sa dialo vcera,atd...vsetko potrebne si pisem do mobilu,chodim po Dr,vysetreniach a nikto mi na nic nevie prist...

dika5598
3. aug 2024

@ennynka dobrý deň. Prosím vás ako to nakoniec u vás dopadlo? Naozaj sa potvrdilo, že to bolo z Dricloru?

ennynka
4. aug 2024

@dika5598 nie,nepotvrdilo sa nic...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre