Ahojte, neviete mi povedat , ci sa moze driclor pouzivat v tehotenstve? Dakujem.
podla vyrobcu je bezpecny a mozu ho pouzivat aj tehotne aj dojciace zeny
@salo prečítaj si zloženie a preštuduj ho na nete 😉 ja by som to neriskovala.. po tehu a kojení prečo nie, budem si ničiť vlastné zdravie, ale bábu by som to nerobila..
nie neriskovala by som.., ale je to samozrejme na tebe
@pimpulienka
@miminkacik
@kattrin5 pisala som dnes jednemu gynekologovi na gynda.sk a pytala som sa ho, ci ho mozem pouzivat a napisal mi, ze ano...
@salo tak keď si už dostala "erudovanú" online odpoveď, načo sa pýtaš aj tu? 😉
ja ked som ho kupovala v lekarni, tak mi lekarnicka povedala, ze tehotne by ho nemali pouzivat, lebo tym, ze sa nepotis von, tak skodliviny ostavaju v tele...nie je to dobre pre babatko...
inak je super, tiez ho mam nachystany, ale az ked porodim...ja by som si ho v tehu isto nedavala 🙂
myslim ze lekarnici vedia o com hovoria 🙂 ale je to na tebe.
ked sa chces dopracovat k nejakej chronickej chorobe, tak zadrziavaj v sebe toxiny. niektori ludia uprednostnia komfortny pocit sucha pred vlastnym zdravim. da sa to pochopit, pretoze su nevedomi. raz im to vsak dojde...
@salo ja by som ho nepoužívala
Ja som pouzivala a aj teraz ked dojcim. Ale len dva dni za sebou natriet a potom mi to vydrzalo aj viac ako mesiac a v zime vobec som nepouzivala.
@miminkacik lebo som sa najskor pytala tu a az potom som dostala erudovanu odpoved😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nakolko obsahuje alkohol asi by som nepouzivala