Ahojte dievčatá. Môže sa v tehotenstve-v 1.trimestri,pouzívat anticelutitdne a spevnujuce pripravky? ja ich použivam,som v tretom mesiaci.. Dufam ze som nič nepokazila 😠 no nejako som doteraz nepočula,zeby to bolo škodlive. Akurat som čitala,ze samoopalovacie pripravky mozu byt skodlive.. aku telovu kozmetiku pouzivate? A na plet moze byt to co doteraz? ja mam zmiesanu plet,s vyrazkami,tak pouzivat vysusacie .. snad nie su nebezpečne?
Ahoj, ja mam jeden anticulitidny doma od Yves Rocher a je tam pisane ze by ho nemali pouzivat tehulky, tak som ho odlozila :( ale mozno zalezi od vyrobcu
baby, nevahajte a pouzivajte klasicku modru indulonu..... ja ju pouzivam od 4 mes.tehotenstva, kazdy jeden vecer sa natriem, chvilku lezim, kym sa vpije a nemam ani jednu striu... bola mi doporucena od lekara a mal pravdu... a to ja popritom mam pokozku velmi malo elasticku, lebo uz v puberte som sa popukala na nohach.... ale ta modra indulona je ozaj zazrak... nenecham na nu dopustit....
@zuzka_zilina ahoj, ja som používala tiež, ale také pre tehuľky...tuším značka elastiq a eucerin (z lekárne)...tie "normálne" (napr. garnier, avon atď...) som používala až po pôrode... 😉
musis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lebo budes mat brusko ako spongiu.........................
😉
Ja používam Dermacol na strie a celulitídu myslíte,že ho mám vymeniť za iný?Ked sa na celulitídu neodporúča v tehotenstve ale na obaje je žena s bruškom a jasne píšu-na strie a celulitídu tak neviem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj aj ja som si chcela kupit taky krem na celutidu ale taky drahy a pani predavacka mi povedala ze tieto kremy by nemali uzivat tehotne lebo su tam vseliake latky a mohly by ublizit babetku :(
Keby predavacka chcela prijem korunek do predajny tak by mi ho ajpredala ale bola zodpovedna a ten krem stal cez 100€