Som v 5. týždni tehotenstva,,,, a chcela by som vedieť či môžem používať Fenistil krém ,,, na poštípanie hmyzom ale na rôzne iné kožné reakcie,,,,,ďakujem 🙂
môžeš, samozrejme. nijako sa nedostáva do tvojho krvného obehu a teda k dieťatku. rovnako môžeš všetko, čo je lokálne, napr. pastilky na cmúľanie, ak ťa bolí hrdlo 😉
fenistil môžeš, no dávaj pozor na to lokálne pretože to nie je tak celkom pravda, niektoré krémy a pastilky na cmúľanie sa nesmú, napriklad krem voltaren sa nesmie v tehotenstve, najlepšie je stále si pozrieť pribalené informácie a ak ich nemáš tak sa dajú nájsť na nete
Každý krém sa cez pokožku vstrebáva,čiže ak sa natreš,je to skoro ako by si zjedla to isté v tabletke.Skús napr.tekutý púder mne účinkoval super,a prestalo ma aj svrbieť.Ak máš ale veľkú reakciu,už si v 5 mesiaci,rizikové na lieky sú prvé 3,môžeš aj ten fenistil,ale po ňom ma svrbelo aj tak.Vyskúšaj,uvidíš.....
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
Skus cajovnikovvy olej, ja nosim v kabelke mini roll on od dr.mullera na stipance a pod. Kupis normalne v lekarni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jasné 😉