Ahojte chcem sa opýtať či môžem v tehotenstve piť zázvorový čaj z klasického zázvorového koreňa??? Som trošku nachladená,,, a som čítala že je to dobrá prevencia proti chorobe,,,, Ďakujem
Zazvor sa odporuca proti rannej nevolnosti tak preco nie.
Nedávno som pozerala reláciu kde hovorili o liečivých účinkoch zazvora a hovorili, že je vhodný aj pre tehotné ženy
ja som pila, v pohode, je vhodny pri nachladnuti a prito nachladnutiu, niekedy sa zvykne uvadzat ze nevhodny, lebo je stiplavy..ale mozes
wow dalsia co zertuje aleo si robi len srandu s nas??????????? pre milost mozes vstetko asi tak na 99% tak sa nestresul OK....
mozes si kupit specialny caj pre tehotne v lekarni ti poradia
zazvor s klincekami som pila ked som chcela vyvolat porod, do troch dni som porodila...
Pri nachladeni ja zazvorovy caj najlepsim liekom aky poznam 😉
"Zázvorový čaj užívame len v období tehotenských nevoľností, od druhej tretiny tehotenstva ho pijeme len občas."
http://baby-web.topky.sk/clanky/a3267-Priatelsk...
ja mám celé tehu veľkú chuť na zázvorový čaj aj zázvor a neobmedzujem sa 🙂 len niekedy to preženiem a mám z neho potom záhu 🙂
baby chcela by som sa vas opytat , som trosku chora boli ma hrdlo mozem pit zazvorovy caj ? alebo je dobre na hrdlo .poradte mi
mne gynekolog zazvorovy caj neodporucal, ma drazdive ucinky....vela tekutin, ovocne caje, dzusy, voda s citronom....este ani tie cmulacie tabletky na hrdlo sa v tehu nemozu....treba vylezat a preckat, ono to prejde, ak je to iba nadcha...mne pomohlo aj naparovanie nad harmancekom....
Mne práve zazvorovy čaj odporučil. . Síce kvôli nevoľnosti. . Ale určite tehu môže. . Vravel mi to lekár v nemocnici
Mňa v lekérni upozornili,že zázvor pre tehotné jednoznačne NIE! :/
Ja som pila počas tehotenstva zázvorový čaj normálne a ked som prechladla tak som pila z čerstvého zázvoru+citrón+med. Nechápem prečo nie?! Určite sa môže - je to jedna z prírodných vecí na prechladnutie a chrípku, ale najlepšie čerstvý 😉
preco nie..pretoze pisu, ze moze vyvolat porod..
Tak ja som čítala, že zázvorový čaj sa odporúča proti tehu nevoľnosti, ale na zázvorovom čaji (čistý zázvorový čaj, bez príchutí) - myslím, že zn. Mistral, je napísané, že nevhodný pre tehotné a dojčiace ženy... No včuľ buď múdry z toho... 😒
Ja pijem zazvorovy caj, ked som chora. Teraz som uz druhykrat pocas tehu chora a liala som do seba zazvorovy. Pohodka 🙂
Ahojte ak este niekomu pomozem tak napiswm svoju skusenost.. zazvorovy caj je jedine co mi pomohlo na zapalene hrdlo a celkovo rozbiehajucu sa chorobu.. vecer som nemohla prehltat od bolesti a dala som si silny odvar z korena zazvoru vystipalo a pomohlo. Druhy recept co odporucam je pretlaceny cesnak s medikom a s mlievkom.. dat zohriat a teple rozmiesane vypit. To je recept este mojej strej mamy.. prirodne antibiotikum .. ☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Joj neviem čo je správna odpoveď, ale ja som pila pri oboch tehotenstvách... vždy lepšie ako antibiotiká a veľmi pomáha... držím palce...